Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

David Hasselhoff na parkete: Takto zle netancoval ani Vinco Lukáč!

David Hasselhoff s tanečníčkou Kym Johnson Zobraziť galériu (5)
David Hasselhoff s tanečníčkou Kym Johnson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Na čo sa to len dal! Americký herec a spevák David Hasselhoff (58) bol presvedčivejší ako plavčík s červeným plavákom, než ako kráľ tanečného parketu. Zapamätať si kroky, nebodaj dať do tanca trocha elegancie, to je nad jeho sily. Nuž, ľahšie je byť porotcom, ako súťažiacim!

Prípad pre začínajúceho kata! To si musela povedať Davidova tanečná partnerka, keď s ním začala trénovať. The Hoff, ako ho mnohí prezývajú, sa nechal nahovoriť na účasť v súťaži Dancing With The Stars u nás známej ako Let's Dance.

V tej našej súťaži by sa David nestratil. Podobné tanečné vystúpenia u nás predvádzal aj hokejista Vinco Lukáč, ktorý sa dostal až do finálovej osmičky a získal si veľa fanúšikov ako medzi televíznymi divákmi, tak aj medzi ostatnými súťažiacimi aj porotcami. Jozef Bednárik ako predseda poroty v jednom z kôl na adresu Lukáča poznamenal: „Poplietli ste si výraz zmyselnosti s výrazom napapaného žraloka. Od radosti z vášho tanca sme šťali vazelínu.“

Hasselhoffovi vysokému viac než 190 centimetrov, dáva pri tanci zabrať najmä správne ovládanie končatín. „Na toto je už moje telo staré,“ hundral si popod nos počas tréningov. Napriek všetkému je profesionál, ktorý vie pred fotografmi vyčariť široký úsmev a zatváriť sa, že tanečný parket je jeho druhý domov. Aspoň si konečne vyskúšal, aké to je byť súťažiacim. Pár rokov dozadu totiž sedel ako jeden z porotcov v obľúbenej súťaži Amerika má talent a posudzoval výkony druhých.

Davidovo zbabrané vystúpenie nakoniec nezostalo dlho bez negatívnej odozvy aj v radoch televíznych divákov. Niekdajší plážový playboy sa v tanečnej súťaži totiž ani nestihol ohriať a už ju musel opustiť – takéto „drevo“ na obrazovke jednoducho nechcú. David po prvom kole spomínanej šou nakoniec vyletel!

Hovoriace auto, pobrežná hliadka, estrádny spev a alkoholové excesy – tak by sa stručne dali charakterizovať najvýraznejšie momenty posledných troch desaťročí v Hasselhoffovej kariére. Meno si urobil najskôr ako Michael Knight v seriáli o hovoriacom aute Knight Rider, neskôr ako šéf pobrežnej hliadky Mitch Buchanon v seriáli Baywatch. Zachutil mu aj spev a dodnes sa mu venuje, hoci v USA s tým veľkú dieru do sveta neurobil. Vďaka svojmu pôvodu sa však teší obľube v nemecky hovoriacich krajinách.

V posledných rokoch však pútal pozornosť najmä nadmerným konzumovaním alkoholu a rozvodom s manželkou Pamelou po sedemnástich rokoch. Neslávne ho zviditeľnila jedna z jeho dcér, ktorá si tatka nafilmovala, ako si spitý a do pol pása nahý pochutnáva na hamburgeri váľajúc sa po dlážke.

Aj môj život stojí za zaznamenanie, povedal si herec a spevák, a tak už je od konca augusta na trhu jeho autobiografia. Hovorí v nej nielen o svojej kariére, ale nevyhýba sa ani chúlostivým témam, ako je sex či problémy s alkoholom. Píše to priamo, bez príkras a so sebairóniou: „Zatiaľ, čo chalani z mojej hudobnej skupiny chodili po večeroch s dievčatami a potom sa chvastali, kde a ako s nimi skončili, ja som im nemal o čom rozprávať. Väčšinou som skončil tak, že som opitý prepadol cez barový pult. Také boli moje večery."



David Hasselhoff v súťaži Dancing With The Stars





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu