Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Hasselhoff na mol: Opitý na dlážke! Aby prežil, dcéra ho fackovala!

David Hasselhoff sa už v minulosti takto opil. Zobraziť galériu (8)
David Hasselhoff sa už v minulosti takto opil.

LOS ANGELES – Uplynulý víkend musel mať poriadne búrlivý! David Hasselhoff, známy z televízneho seriálu Pobrežná hliadka, vraj kvôli otrave alkoholom skončil v nemocnici v Los Angeles. Opitého herca údajne našla v bezvedomí na podlahe jeho vily dcéra Hayley (16). Informoval o tom britský denník Daily Mail s odvolaním sa na americké médiá. Podobný obraz sa jeho najbližším naskytol už v minulosti (na foto).

Hasselhoffa údajne v noci zo soboty na nedeľu odviezla do nemocnice jeho bývalá žena Pamela Bachová, ktorú Hayley po objavení otcovho tela zavolala. Aby otca udržala pri vedomí, musela ho dievča celou cestou fackovať po tvári. Keď dorazili do nemocnice, herec vraj len veľmi slabo dýchal.

"Uzdravuje sa. Pam sedela pri jeho posteli do štvrtej do rána. Je to po siedmykrát za niekoľko posledných rokov, keď ho kvôli otrave alkoholom previezli do nemocnice," citoval americký web o celebritách radaronline.com zdroj z jeho okolia.

Hercova hovorkyňa Judy Katzová však informácie o hospitalizácii poprela s tým, že je v úplnom poriadku a zdravý. Hercov právnik dokonca obvinil jeho exmanželku, s ktorou sa rozišiel po 16 rokoch manželstva v roku 2006, že si všetko vymyslela. Bachová tak údajne porušila rozsudok, ktorý jej zakazoval informovať médiá o záležitostiach týkajúcich sa jej bývalého manžela.

Hasselhoff sa preslávil úlohou neohrozeného pobrežného strážcu Mitcha Buchannona v seriáli Pobrežná hliadka, zažiaril aj ako Michael Knight v seriáli Knight Rider, kde spolu s hovoriacim športovým pontiakom bojoval proti zločinu.

VIDEO: Takto už v minulosti nakrútila herca jeho dcéra pri jednom z alkoholových prešľapov. Haselhoff nebol schopný sa ani sám najesť.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu