Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Neukojená Mel B: Sex päťkrát denne!

Melanie Brown aka Mel B Zobraziť galériu (7)
Melanie Brown aka Mel B

LOS ANGELES – Posteľové hrátky milujú a nevedia sa ich nabažiť! Reč je o bývalej spajske Melanie Brown (35), ktorá sa v očiach verejnosti snaží za každú cenu vyzerať ako divoká sexuálna mašina. Manžela pritom nijako nešetrí – zvádza ho hneď niekoľkokrát do dňa!

Jej sexuálny život má šialené tempo a poriadne grády! Aspoň to tvrdí čokoládová fitneska Mel B, u ktorej sex nenesie rolu len telesného potešenia. Ako prezradila v televíznej talšou Lopez Tonight, častými radovánkami za dverami spálne sa svojím spôsobom udržuje v dobrej fyzickej kondícii. A to aj napriek tomu, že takýto posteľový režim podľa jej slov hraničí so zvrhlosťou!

„Tvoje tajomstvo fitnes spočíva v tom, že so svojím manželom spávaš... že s ním máš sex päťkrát do dňa,“ začal svoju otázku na telo moderátor George Lopez. „Je to vôbec možné?“ opýtal sa niekdajšej speváčky s neskrývaným počudovaním.

„Nuž, dnes sme boli dosť zaneprázdnení, takže to bolo len trikrát,“ odpovedala mu Mel B. Zároveň však vysvetlila, prečo je jej sexuálny apetít taký veľký: „Ja a môj manžel sme v rovnakom veku, je mojím najlepším priateľom a myslím, že sme obaja rovnako perverzní.“ Ktovie, či manželia majú na túto náplň dňa aj špeciálny časový harmonogram. Možné je totiž aj to, že pravidelný sex berú ako bežnú súčasť života a jeho praktizovanie im pripomína takú samozrejmosť, akou je čistenie zubov. Žeby sa mu oddávali pred, respektíve po jedle?!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu