Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Mel B v sexi bielizni: Takto vyzerá supertelo so silikónmi!

Mel B v spodnej bielizni Ultimo Zobraziť galériu (11)
Mel B v spodnej bielizni Ultimo

LAS VEGAS - Tvrdo drela v posilňovni a teraz žne úspechy! Bývalá Spajska Mel B (34) svoje krivky vytvarované prísnym fitnes režimom vystavila v luxusnej spodnej bielizni. Ani gram tuku navyše, čokoládový odtieň pokožky a veľké prsia z nej urobili neodolateľnú sexbombu!

Módna značka Ultimo môže skutočne ľutovať. Niekdajšia speváčka totiž jej kolekciu jeseň / zima 2009 na sexi krivkách predviedla ako svoju poslednú zákazku. Reklamná kampaň je však taká ohromujúca, že svetoznámy výrobca spodnej bielizne by mal čím skôr pozháňať svojich právnikov a pokúsiť sa s Mel B uzavrieť nový kontrakt. Saténové súpravičky sa totiž na takejto vypracovanej figúre musia predávať jedna radosť.

Reklamné fotenie prebiehalo v meste hazardných hier a nieslo sa v skutočne prepychovom štýle. Prostredie kasína, či hotelovej izby s vychladeným šampanským, červený koberec a limuzína - to všetko potenciálnym zákazníčkam dodáva pocit, že takáto bielizeň nie je pre každého.

Mel B v sexi
Zobraziť galériu (11)

Aké je to byť bez jediných nohavičiek, si Mel B na vlastnej koži vyskúšala pri nedávnom stretnutí s ostatnými dievčatami zo skupiny Spice Girls. Po prílete do Londýna kvôli tomu nemala práve najlepšiu náladu: "Nezačalo sa to veľmi dobre, pretože som prišla bez batožiny a tým pádom aj bez spodnej bielizne." Nakoniec však zavolala do spoločnosti Ultimo, kde jej okamžite poskytli novú sexi výbavu.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu