Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Odvrhnutá Victoria: Za chrbtom jej randil manžel aj všetky Spajsky!

David Beckham so Shakirou a Spice Girls Zobraziť galériu (12)
David Beckham so Shakirou a Spice Girls (Zdroj: isifa)

LONDÝN - Užívali si bez nej! Módna ikona Victoria Beckham (35) zostala zabudnutá vlastným manželom aj bývalými kolegyňami zo skupiny Spice girls, ktoré si bez nej vyšli na luxusnú večeru. David (34) sa však zabával ešte lepšie - v spoločnosti temperamentnej krásky!

Geri Halliwell, Melanie Brown, Melanie Chisholm a Emma Bunton. Štyri kočky, ktoré za čias najväčšej popularity ich formácie Spice girls bok po boku vypredávali koncertné haly a dokonca si spolu zahrali aj v jednom filme. Uprostred týždňa si na najlepšie roky v šoubiznise zaspomínali pri dobrom jedle v reštaurácii Palm a potom si to v dobrej nálade namierili do hotela Mayfair, kde pokračovali v rozbehnutom žúre.

Odvrhnutá Victoria: Za chrbtom
Zobraziť galériu (12)

Vyfintené dámy, s výnimkou Emmy, vyrazili na spoločnú babskú jazdu v sukniach. Pred objektívmi paparazzov im na tvárach žiarili široké úsmevy a všetky do jednej vyzerali, že piata členka, Victoria, im ani trochu nechýba. O tento pocit sa neskôr so svojimi fanúšikmi podelila aj čokoládová Spajska Mel B na osobnej stránke v sieti Twitter: "Spice girls, štadióny??? Na večeri s úžasnou MelC, Emmou a Geri... Mám ich tak strašne rada."

Zhodou okolností tento týždeň o Victoriinu spoločnosť veľmi nestála ani jej zákonná polovička, futbalista David Beckham. Ten sa totiž venoval charite v detskej nemocnici, kde sa objektom jeho najväčšieho záujmu stala kolumbijská speváčka s úžasným telom, Shakira. Hoci sa odborníčka na módu v médiách dušuje, že s manželom sa milujú každú noc, Davidove oči si pohľad na krásnu dámu nikdy neodpustia.

Odvrhnutá Victoria: Za chrbtom
Zobraziť galériu (12)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu