Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Tínedžerka Miley Cyrus provokovala: Hlboký výstrih a sexi nohy!

Miley Cyrus sa čoraz viac podobá na dospelé hudobné hviezdy Zobraziť galériu (9)
Miley Cyrus sa čoraz viac podobá na dospelé hudobné hviezdy

LISABON – Opäť provokovala! Hoci plavovláska Miley Cyrus (17) ešte zďaleka neprekročila prah dospelosti, s novým imidžom pripomína ostrieľanú hviezdu. Na pódiu je ako doma a v garderóbe jej nechýbajú dráždivé kúsky – z tých jej však už začínajú vykúkať aj intímne partie!

Nálepku Disney chce zmazať za každú cenu! Divoká tínedžerka s odvážnymi kostýmami šokovala síce len nedávno, no zdá sa, že z jej strany vôbec nejde o chvíľkový rozmar. Svedčí o tom víkendové vystúpenie na portugalskom hudobnom festivale Rock In Rio – Miley to roztočila ako sporo odetá divoška!

Hustá rozpustená hriva a zelené body pripomínajúce spodnú bielizeň! Takto vystrojená sa niekdajšia detská hviezda premávala na javisku, pričom prvé husle hrali tentoraz jej štíhle nohy. Okrem nich sa však do centra pozornosti podchvíľou dostal aj jej dekolt – pod rozopnutou koženou bundičkou si takmer neustrážila bradavku!

Nečakaný pohľad sa fanúšikom v prvých radoch naskytol aj pri niektorých tanečných kreáciách. Priliehavý materiál kostýmu jej totiž doslova kopíroval nielen úzky driek, ale aj medzinožie. Stačilo, aby Miley prekročila nohy a obrysy jej rozkroku boli na svete!

Ak ste sa doteraz čudovali, ako také mladé dievča môže stíhať rozbehnutú kariéru aj štúdium zároveň, odpoveď je jednoduchá. Na školu sa vykašľala! Tým „najlepším“ vzorom jej je totiž v tomto smere vlastná babička: „Pevne verím, že do školy sa môžete vrátiť, v akom veku chcete, pretože moja stará mama sa na strednú vrátila ako 62-ročná.“





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu