Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Sexi Paris Hilton: Zvádzala tancom, ukázala nohavičky!

Paris Hilton Zobraziť galériu (5)
Paris Hilton

LAS VEGAS – Tá sa ale vie vlniť! Diváci na koncerte speváka Ne-Ya dostali viac, ako za čo zaplatili. Na pódiu im totiž sexi tanec predviedla samotná Paris Hilton (29) odetá v šatách s poriadnym výstrihom. A zvodné pohyby bokmi jej teda naozaj idú!

Zahrala sa na tanečníčku! Paris Hilton si koncert Ne-Ya naozaj vychutnala. A nie len ako diváčka, ale aj priamo na pódiu. Spevák totiž svoju svetoznámu diváčku nenechal len tak sedieť v rade, ale prizval si ju ako doprovod k piesni Miss Independnt (Slečna nezávislá). A vďaka tancu, ktorý predviedla, sa stala jednou z hlavných hviezd večera! Akoby aj nie, keď pri vášnivých pohyboch odhalila aj svoje čierne tango nohavičky!

Dedička impéria Hilton si na príprave na tento koncert dala poriadne záležať – zlatočirne minišaty jj sedeli ako uliate. Vynikli jej v nich dlhé nohy a prsia si k sebe pritlačila tak, že im na pohľad pridala pekných pár centimetrov v obvode. Žeby bola blondínka po rozchode s Dougom Reinhardtom opäť na love?

Paris sa so svojim priateľom Dougom rozišla ešte v apríli. Vtedy pôsobila dojmom ohrdnutej slečny. „Som rada, že je koniec. Posunula som sa vo svojom živote a jemu prajem všetko dobré,“ povedala potom, ako ho videli bozkávať neznámu dievčinu. Nuž, ak sa takto Paris zavlní pred svojim nádejným frajerom, ten určite neodolá. Ktovie, kto to bude - žeby sám Ne-Yo?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu