Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Polonahá Lady Gaga: Jedna podprsenka jej už nestačí!

Lady Gaga s dvoma podprsenkami Zobraziť galériu (17)
Lady Gaga s dvoma podprsenkami

LONDÝN – Časy, keď sa obnažovala za každú cenu, sú fuč! Americká speváčka Lady Gaga (24) síce dráždivým outfitom zbohom nedala, no intímne partie si stráži ako oko v hlave. Na poslednom koncerte sa totiž pred faux-pas s vykuknutou bradavkou poriadne poistila – navliekla si až dve podprsenky!

Istota a pohodlie nadovšetko! Hoci popová diva bola v nedeľu večer už opäť vystrojená ako z erotického salónu, cudnosť a vnady si pred zvedavými pohľadmi prísne chránila. V londýnskej O2 aréne pobehovala vo futuristických čižmách a latexovej súpravičke, no na klasickú spodnú bielizeň tentoraz nezabudla. Žeby Lady Gaga konečne skrotla? To veru nie!

Dvoma podprsenkami v závere minulého týždňa síce prekvapila, no stále je z nej poriadna divoška! Excentrická speváčka sa totiž namiesto šialených kostýmov tentoraz odviazala v hre na klavíri. Ak jej výkon tak vôbec možno nazvať. S vystrčeným zadkom začala po klávesoch najskôr behať prstami, no vzápätí do nástroja doslova búšila celým telom. Paradoxne, klavíru sa nič nestalo a fanúšikovia boli vo vytržení!

Speváčkinu návštevu britskej metropoly jej prívrženci privítali aj mimo koncertného pódia. Lady Gaga sa totiž už medzičasom stihla zastaviť v istom bare na kvalitnú whisky a diétnu kolu, aby si na servítku zapísala zopár nôt. A nielenže pritom neprejavila žiadne hviezdne maniere, no navyše bola aj veľmi štedrá – zaplatila účet za každý stôl a personálu nechala tučné prepitné!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu