Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ďalší trapas Pamely Anderson: Vybehol jej prsník!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (12)
Pamela Anderson (Zdroj: TASR)

PARÍŽ - Niekdajšia sexy záchranárka sa svojím bujným poprsím už opäť postarala o spoločenské faux-pas, a to tam, kde jej to ide najlepšie - priamo na prehliadkovom móle. Na záverečnej klaňačke módnej šou totiž upútala pozornosť vytŕčajúcou bradavkou!

Zdá sa, že čím väčší rozruch Pamela (41) na móle vyrobí, tým je pre módnych tvorcov zaujímavejšia. Nie je to tak dávno, čo sa afektovaným vystupovaním v zlatých plavkách predviedla v závere prehliadky návrhára Richieho Richa. Pred mesiacom sa stala "múzou" aj dizajnérky takého formátu, ako je Vivienne Westwood (67), ktorá svoju kolekciu jeseň / zima 2009-2010 uviedla počas piatkovej noci v Paríži.

Silikónová barbie v spomínaný večer predviedla hneď niekoľko modelov a nechýbala ani vo finále celej šou, kde sa po Vivienninom boku objavila v čiernych šatách. Práve ich hlboký výstrih spôsobil, že Pamela v plnej kráse ukázala svoj ľavý prsník a ošemetnú situáciu musela zachraňovať rukami. Samozrejme, stále s úsmevom na perách.

Ktovie, či britská návrhárka svoju voľbu tváre pre novú líniu oblečenia medzičasom už poriadne neoľutovala. Vivienne však ešte stále patrí k hŕstke dizajnérov, ktorí na móle uprednostňujú modelky plnších tvarov ako tie s vyziabnutými postavami.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu