Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Monica z Priateľov sa vyzliekla: V 45-ke je z nej hotová sexbomba!

Courteney Cox Zobraziť galériu (5)
Courteney Cox

LOS ANGELES - Niektoré hollywoodske krásky jednoducho nestarnú! Medzi ne rozhodne patrí aj sexi tmavovláska Courteney Cox, ktorá v zrelom veku nemá problém ukázať svoje krivky pred kamerou - pri pohľade na jej telo v spodnej bielizni je každému jasné prečo!

Niekdajšia hviezda obľúbenej situačnej komédie Priatelia zhodila šaty v novej šou s názvom Cougar Town, ktorú budúci mesiac začne vysielať stanica ABC. Prvé zábery z nej majú k televíznym obrazovkám pritiahnuť čo najviac divákov, a preto nechýbajú scény plné humoru, ani veľmi jemná erotika.

Courteney v novom sitkome stvárňuje slobodnú matku po štyridsiatke, ktorá sama vychováva 17-ročného syna. Keďže nevyzerá najhoršie, s veľkou vervou sa po rokoch pustí do randenia, pričom na mušku si vezme rovno mladších mužov. S novým objavom to dotiahne až do spálne, no hoci v šteklivej súpravičke je doslova na zahryznutie, pán vyvolený nechtiac predsa len udrie na citlivú strunu.

Mladík: "Odkiaľ je tá jazva?"
Courteney: "Ou, tú mám už od detstva."
Mladík: "Naozaj?"
Courteney: "Nie. Tá je po cisárskom reze..."

Herecká hviezda dúfa, že jej program bude úspešnejší ako ten predošlý (Dirt), ktorý producenti zastavili po druhej sérii. Ako špeciálny hosť by sa po jej boku mala objaviť aj najlepšia kamarátka Jennifer Aniston.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu