Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Celý život v podprsenke - aspoň v bazéne je hore bez... Veď prsia ju živia!

Katie Green Zobraziť galériu (4)
Katie Green

LONDÝN - Vie, ako prsiam dopriať slobodu! Keďže britská modelka svoju pýchu počas pracovných dní vystavuje v podprsenke, na dovolenke jej vrchný diel bikín ani nenapadne. Katie Green (22) oddychuje takmer nahá - na svoje vnady je totiž skutočne hrdá!

Manekýnka predvádzajúca spodnú bielizeň je pri cestách do zahraničia zrejme zbalená za pár sekúnd - úplne si vystačí so spodným dielom bikín a zubnou kefkou. Dôkazom sú jej čerstvé zábery, na ktorých si vychutnáva letnú atmosféru hotelového bazénu.

Počas oddávania sa slnečným lúčom a zábave vo vode Katie okrem dobre vyvinutého hrudníka predviedla aj to, že etiketa v priestoroch kúpania jej vôbec nie je cudzia. Pred vstupom do bazénu sa osviežila studenou sprchou, vyšla z neho pekne po schodíkoch a po celý čas dbala aj na bezpečnosť - vo vode sa vyšantila na nafukovačke.

Pohľadná brunetka je jednou z hviezdičiek, ktoré vo svojej kariére prekonali priam raketový štart. Minulý rok v júli sa v anglickom hlavnom meste zúčastnila otvoreného kastingu, kde spolu s ďalšími 1500 dievčatami nechala zopár fotografií v spodnej bielizni. O týždeň neskôr noviny Daily Express priniesli na tretej strane jej záber a obrátili sa na čitateľov s prosbou o pomoc pri jej kontaktovaní - Katie bola vybraná za novú tvár podprsenky Wonderbra. Ona sama sa okamžite ozvala spomínanému denníku. Bez toho, aby o tom vedela, sa vzápätí objavila na veľkoplošnom billboarde a na baleniach podprseniek s veľkosťou košíka od D do G.

Nedávno podpísala exkluzívny kontrakt na líniu bielizne Ultimo, ktorá spolupracuje s takými modelkami, ako sú Melinda Messenger či silikónová čokoládka Mel B.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu