Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Tehuľka z klanu Kardashian: Rozdávala šťavnaté lesbické bozky!

Kourtney Kardashian Zobraziť galériu (5)
Kourtney Kardashian

MIAMI - Najstaršia zo slávnych sestier Kardashianových zrejme v sebe objavila nové sexuálne túžby. Hoci je Kourtney (30) už zopár mesiacov tehotná, v nočnom klube ju do varu priviedla práve žena. Až tak, že od seba nedokázali odlepiť jazyky!

Krásna tridsiatnička stratila akékoľvek zábrany v lesbickom klube, kde s mladšou sestrou natáčala jednu z epizód ich spoločnej reality šou s názvom Kourtney and Khloe Take Miami. Program vysiela americká sieť E!, ktorá v poslednej časti dopriala svojim fanúšikom pikantné prekvapenie.

Kourtney si inkriminovaný večer vychutnávala v spoločnosti alkoholických nápojov a pohľadnej bisexuálnej kamošky Jackie. Medzi oboma dievčatami to tak zaiskrilo, že sa neskôr utiahli do rohu a dali hlavy dokopy. Doslova. Tehotná hviezda totiž podľahla vábivému ženskému zvádzaniu a Jackie odmenila šťavnatým bozkom. To však ešte netušila, že kamery sú zapnuté a jej erotické divadlo si neskôr pozrie celý svet.

Televízna hviezdička, ktorá v súčasnosti chodí s otcom svojho nenarodeného potomka, Scottom Dsickom, už tento zážitok medzičasom oľutovala: "Cítim sa tak trápne, už s tým dievčaťom nebudem môcť nikdy prehovoriť. Jackie mi neustále vyvoláva a ja som v rozpakoch, že som sa s ňou maznala. Nechcela som ju zavádzať." Ktovie, čo by na novú známosť povedal jej frajer Scott - možno by vôbec nenamietal...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu