Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Jacksonova cesta peklom: Od horiacej hlavy k odumierajúcej nohe!

Zranenia Michaela Jacksona Zobraziť galériu (5)
Zranenia Michaela Jacksona

LOS ANGELES - Takto sa to všetko začalo! Zosnulý Michael Jackson (†50) na vrchole slávy utrpel ťažké popáleniny hlavy, ktoré odštartovali sériu plastických operácii a jeho silnú závislosť na liekoch proti bolesti. Tá ho priviedla k zdevastovaným dolným končatinám, pričom jedna noha mu už začala odumierať. Pozrite si šokujúce zábery!

Kráľ popu bol uprostred natáčania reklamy na Pepsi, keď po predčasnom odpálení pyrotechniky jeho afro-hrivu zachvátili plamene. Spevák si to však hneď nevšimol a vo svojom čísle pokračoval ďalej. Oheň, bohužiaľ, pocítil, až keď schádzal dole schodmi. Hoci jazyky plameňov duchaprítomne uhasil rýchlou otočkou, nešťastný incident na ňom zanechal trvalé stopy v podobe ťažkých popálenín. Utajovaná nahrávka desivej nehody z 27. januára 1984 prenikla na web vďaka magazínu US Weekly.

Keďže vlasy na spálenej koži už nikdy nenarastú, Michael bol nútený do konca života nosiť čiernu parochňu. Kvôli nehode musel takisto podstúpiť plastickú operáciu, ktorá v ňom vzbudila túžbu po radikálnej zmene zovňajšku a od toho okamihu jeho chirurgické úpravy nemali konca-kraja. Snáď najhorším dôsledkom nechcenej ohňovej šou však bolo spevákovo nadmerné užívanie analgetík, ktoré si postupom času začal pichať aj do nôh.

Informácie o tom, že Michael mal dolné končatiny posiate vpichmi po ihlách, sa objavili už pred časom v pitevnej správe. Potvrdzujú ich však aj zábery z roku 2002, ktoré verejnosti odhalila televízna stanica ABC. Hudobná hviezda na nich ukázala aj podliatiny a hrozivo vyzerajúcu čiernu ranu - od množstva často podávaných liekov mu totiž už odumieralo tkanivo. Viac svetla do príčiny predpisovania toľkých liečiv by malo priniesť vyšetrovanie lekárov, ktoré prebieha v týchto dňoch.

Nehoda pri ktorej Jacksonovi začali horieť vlasy.

Jacksonove zdevastované dolné končatiny.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu