Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sladká Hayden: Na ulici bez bielizne, vo filme nahá - bez uteráka!

Hayden Panettiere Zobraziť galériu (13)
Hayden Panettiere (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ešte neprekročila hranicu dvadsiatich rokov, podprsenku nepotrebuje a s vyzliekaním nemá najmenší problém. Sladká Hayden Panettiere (19) sa pred kamerou ukázala v Evinom rúchu a neľutuje - uterák, ktorý zo seba zhodila, by jej naspäť podával iba blázon!

Americká kráska vstúpila do sveta šoubiznisu skôr, ako sa vôbec naučila chodiť. Modelkou sa stala s plienkou na zadku vo veku úctyhodných štyroch mesiacov a o ani nie pol roka prišli prvé ponuky na účinkovanie v prevažne detských reklamách. Hollywood dobyla ako štvorročná rolou v telenovele One life to live, v ktorej účinkovala až tri roky. Každému, vrátane Hayden, bolo už vtedy nad slnko jasné, že táto blondínka odchovaná na produktoch zábavného priemyslu, má pred sebou skutočne veľkú budúcnosť.

Do širšieho povedomia diváckej verejnosti sa atraktívna tínedžerka dostala až vďaka role v sci-fi seriáli vysielanom televíznou stanicou NBC - Heroes (Hrdinovia). Hayden v ňom stvárnila sexi stredoškoláčku, ktorá sa stala nesmrteľnou agentkou s rýchlou bunkovou obnovou. Fanúšikovia seriálu ju však pravdepodobne najviac milovali v krátkej sukničke, v ktorej sa predvádzala ako pohľadná roztlieskavačka.

O tom, že odvaha na pľaci jej nechýba, presvedčila celý štáb pri natáčaní komédie s názvom I love you, Beth Cooper. Jej súčasťou je totiž scéna, kde Hayden v dámskej šatni poriadne zneistí chlapca, ktorý je do nej po uši zamilovaný. Postaví sa pred neho a z ničoho nič zhodí zo seba uterák, pričom na sebe má len sebavedomý úsmev. Záber je síce natočený zozadu, no na herečkin vek pôsobí dosť sexi.

Útla herecká hviezda patrí síce medzi nižšie celebrity, no aj so svojimi 155 centimetrami dokáže vytŕčať z radu. Štedrá nádielka v oblasti hrudníka jej totiž zaručí vždy perfektný dekolt aj bez podprsenky, ktorú nosí skutočne málokedy. Pri nedávnom natáčaní populárnej šou Davida Lettermana mala oblečené odvážne krátke šaty z čiernej čipky a vtedy pod ne nepotrebovala dokonca ani nohavičky.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu