Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

U sexi bondgirl bodujú aj krpatí tučkovia... Pokiaľ im nepáchne z úst!

Olga Kurylenko Zobraziť galériu (6)
Olga Kurylenko

LOS ANGELES - Krásna herečka ukrajinského pôvodu, Olga Kurylenko (29), prezradila, čo na ňu pri nadväzovaní známostí platí a čo ju, naopak, vrcholne odpudzuje. Prekvapivo majú u nej šancu aj zavalití muži nižšieho vzrastu, ktorí dokonca ani nemusia vlastniť tučné bankové konto. Rande s Olgou totiž takmer nič nestojí!

Sexi Ukrajinka na striebornom plátne prerazila vďaka úlohe vo filme Quantum of Solace, v ktorom zažiarila po boku Daniela Craiga. Hoci sama dostala do vienka štedrú nádielku sexepílu, fyzický vzhľad je na chlapoch údajne to posledné, čo ju zaujíma.

Návod na to, ako Olgu zaručene zbalíte, porozprávala samotná herečka britskému magazínu Mail On Sunday: "Ak ma muž dokáže rozosmiať a stimulovať aj intelektuálne, potom nezáleží, či má okolo 1,5 metra a obrovské brucho. Jediná vec, ktorá by ma zaručene odradila, je smradľavý dych."

Príťažlivá partnerka Jamesa Bonda ešte dodala, že randenie s ňou patrí medzi najlacnejšie na svete. Olga totiž alkohol nepije práve najčastejšie a na opicu jej stačí aj polovica pohára šampanského, po ktorom to zvykne roztočiť na stole divokým tancom. Vďaka nízkej alkoholovej tolerancii táto kráska nikdy príliš veľa neskonzumuje, a teda muž na jej pozvanie vôbec nepotrebuje extrémnu finančnú hotovosť.

U sexi bondgirl bodujú
Zobraziť galériu (6)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu