Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Nečakaný experiment Angeliny Jolie: Stala sa z nej blondína!

Angelina Jolie vo filme Salt. Zobraziť galériu (9)
Angelina Jolie vo filme Salt.

LOS ANGELES - Hollywoodska herečka a pyšná mamička šiestich detí je u väčšej časti mužskej populácie ešte stále považovaná za najsexy ženu vesmíru. Ktovie, či sa však toto zaužívané označenie v jej prípade už čoskoro nezmení - u Angeliny totiž došlo k radikálnej zmene farby vlasov!

Dôvodom prekvapujúceho zvratu v doterajšom účese tejto americkej krásky je pripravovaný film s názvom Salt, ktorého dokončenie je predbežne naplánované na rok 2010. Angelina (34) sa však v spomínanej snímke neobjaví len ako blondínka s chladným pohľadom, ale aj ako zvodná brunetka pripomínajúca Femme Fatale. Novinkou v úprave vlasov je takisto rovná ofina na úrovni obočia.

Príťažlivá herečka vo filme stvárnila agentku CIA, Evelyn Salt, obvinenú z ruskej špionáže. Tá v snahe očistiť svoje meno uniká pred ľuďmi, ktorí sú presvedčení, že jej cieľom je atentát na prezidenta. Zaujímavosťou je, že hlavná úloha bola pôvodne plánovaná pre mužského protagonistu a zhostiť sa jej mal fešák Tom Cruise (46).

Po Angelininom boku sa na striebornom plátne predvedie aj Chiwetel Ejiofor (34) v úlohe "zlého chlapca", ktorý ju bude chcieť dolapiť za nespáchané zločiny. Pomocnú ruku šikovnej agentke ponúkne Liev Schreiber (41).

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu