Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nadya Suleman: Má 14 detí a nebezpečnú úchylku - posadnutosť Angelinou!

Nadya Suleman a Angelina Jolie. Zobraziť galériu (6)
Nadya Suleman a Angelina Jolie.

LOS ANGELES - Čerstvej mamičke ôsmich novorodeniatok sa zapáčilo byť neustálym stredobodom pozornosti médií. Len čo prehrmela búrka okolo jej fascinujúceho pôrodu, Nadya Suleman (33) už opäť šokovala celý svet - stala sa z nej nedokonalá kópia Angeliny Jolie!

Nadya vstúpila do povedomia verejnosti 26. januára, kedy cisárskym rezom priviedla na svet postupne až osem detí - šesť chlapcov a dve dievčatká. Tehotenstvu predchádzalo umelé oplodnenie, vďaka ktorému táto slobodná matka porodila aj šesť predchádzajúcich ratolestí. Osem bábätiek sa v spomínaný deň síce narodilo predčasne, no všetky akoby zázrakom prežili a doteraz sa tešia plnému zdraviu.

Vlnu búrlivých diskusií ohľadne etického konania novopečenej hviezdy bulvárnych plátkov vyvolalo zistenie, že Nadya sa pred rokom rozviedla a žije s rodičmi. Momentálne je závislá na štátnych príspevkoch, svojich šesť detí nedokázala nikdy poriadne zabezpečiť a aj napriek tomu sa podujala na umelé oplodnenie, ktorým sa jej rodina rozrástla o osem hladných krkov. Najšokujúcejším sa však v tomto prípade rozhodne stal fakt, že matka konala po vzore svojej obľúbenej herečky Angeliny Jolie - aj ona totiž zatúžila po veľkom počte detí v rekordnom čase.

Nadyina posadnutosť životom hollywoodskej krásky vyústila do poľutovaniahodnej plastickej operácie za tisíce dolárov. Kalifornskí chirurgovia jej vyčarovali malý noštek a výrazne zväčšené pery, zatiaľ čo 14 deťúreniec má neistú budúcnosť. O tú sa im Nadya v týchto dňoch snaží postarať založením webovej stránky, kde očakáva finančné prostriedky na vychovávanie svojho potomstva. Otázne je, či milodary skončia v rukách lekárov ako úhrada za ďalšie plastické operácie (Angelina je predsa len štíhlejšia, Nadyi by sa určite zišla liposukcia) alebo psychiatrickú liečbu.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu