Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Britney v ťažkých depresiách: Môj život je horší než väzenie

Britney Spears Zobraziť galériu (6)
Britney Spears (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hoci si už mnohí mysleli, že sa popová hviezda po minuloročnom zrútení opäť postavila na nohy, opak je pravdou. Ani úspech a sláva jej nedokázali zaručiť šťastný návrat do nového života.

Napriek tomu, že je táto celebrita opäť na mediálnom výslní a teší sa z novo naspievaných hitov, v súkromnom živote sa jej vôbec nedarí. Zodpovednosť za jej osobu prevzal jej otec Jamie, ktorý sa rozhodol držať svoju dcéru poriadne nakrátko.

Vychádzanie s novým dozorcom komentuje Britney (26) s neveľkým nadšením: „Nikdy som sa nechcela stať jedným z väzňov. Ja som vždy chcela byť slobodná!“

„Keď hovorím ostatným o svojich pocitoch, je to akoby ma počuli, ale v skutočnosti nepočúvali,“ sťažuje sa na nedostatok súcitu zo strany svojho najbližšieho okolia.

„Mávam naozaj dobré dni a rovnako potom mávam aj hrozné dni. Aj keď ste zatvorení, tak viete, že jedného dňa sa dostanete von“, prirovnáva speváčka svoj život k väzeniu a dodáva: „Ale v mojej situácii to nemá konca. Je to ako opakujúci sa deň stále dokola.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu