Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Paris Hilton prišla o domáce zvieratko, rozišla sa s frajerom

Benji Madden a Paris Hilton. Zobraziť galériu (7)
Benji Madden a Paris Hilton. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nie je to tak dávno, čo Paris štebotala o preveľkej láske k Benjimu Maddenovi a ich zásnubných prípravách, pričom samu seba dokonca videla v pôrodnici minimálne s trojčatami. Nuž, Benji, šťastie je vrtkavé. Máš kopačky!

Neuveriteľných deväť mesiacov potrebovala atraktívna blondínka na prekvapivé zistenie. S frajerom sa k sebe údajne vôbec nehodia, a to i napriek spoločnej budúcnosti naplánovanej na pol storočia dopredu. Ani túžba po ratolestiach či matkino požehnanie Paris neodradili od toho, aby frajera jednoducho pustila k vode.

Na stručný komentár k celej záležitosti sa zmohla jedna z priateliek bohatej dedičky: "Paris je z rozchodu smutná, ale obaja sú proste príliš rozdielni a v živote túžia po odlišných veciach. Benji bol verný a milý, ale dozrel čas na rozchod."

Povráva sa, že za ukončením vzťahu prominentej dvojice stojí odlúčenie, počas ktorého sexy blondínka v Londýne tvrdo pracovala na svojej najnovšej televíznej reality šou s názvom Paris Hilton's New British Best Friend.

Ktovie, za ako dlho sa falošnej prezidentskej kandidátke zunuje odvážlivec, ktorý preberie štafetu po Benjim Maddenovi. V každon prípade, momentálne je Paris voľná, preto netreba zbytočne strácať čas. Lovu zdar, páni!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu