Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Spievajúca kráska Beyoncé: Svojím sexepílom dobyla už aj Tokio!

Beyonce Knowless Zobraziť galériu (8)
Beyonce Knowless (Zdroj: SITA)

TOKIO - O poriadny víchor sa postarala hudobná hviezda Beyoncé Knowless, ktorá si včera urobila skutočne zaujímavý výlet. V sexy priliehavých šatách a s dokonalým účesom si to namierila rovno do Japonska!

Talentovaná speváčka sa tešila početným bleskom fotoaparátov a neutíchajúcim ováciám v tokijskej štvrti zvanej Ginza. Práve v nej sa totiž nachádza módny dom Eight Million, v ktorom Beyoncé exkluzívne predvádzala novú kolekciu dámskych kabeliek z dielne svetoznámej návrhárky Samanthy Thavasy.

Na jedinečnej pracovnej ceste čokoládovú krásku sprevádzala tmavovlasá sestra Solange. Príťažlivé duo využilo svojich 72 hodín strávených v Japonsku naozaj naplno. Okrem predvádzania spomínaných kabeliek šikovné sestry stihli predstaviť aj vlastnú tvorbu v podobe nových singlov.

Niet divu, že Beyoncé si na návštevu jedného z najväčších miest sveta vyhradila sotva 3 dni. V súčasnosti sa totiž takisto venuje aj dokončeniu svojho posledného filmu s názvom Cadillac Records, v ktorom stvárnila legendu Ettu James. Americkí diváci si túto snímku budú môcť pozrieť už 5. decembra.






Upútavka na film Cadillac Records


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu