Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Beyoncé prezradila detaily o pripravovanom albume

Beyoncé Zobraziť galériu (11)
Beyoncé

USA - Americká speváčka Beyoncé Knowles prostredníctvom svojej internetovej stránky odhalila svojim fanúšikom detaily o pripravovanom novom albume. "Pracovala som na nahrávke takmer rok. Trvalo to dlho, pretože som chcela vytvoriť môj vlastný zvuk.

"Pracovala som na nahrávke takmer rok. Trvalo to dlho, pretože som chcela vytvoriť môj vlastný zvuk.Niečo, čo hovorí o tom, kto som, vložila som do toho celé srdce aj dušu. Je to moje dieťa. Je to najdlhší čas, aký som strávila pri nejakom projekte, odkedy som pracovala na prvom albume Destiny's Child, keď som mala 15," uviedla speváčka na stránke www.beyonceonline.com

"Doteraz som nahrala viac ako 70 skladieb, ktoré ma celú odhaľujú. Teraz som iná a chcem, aby ľudia videli mnoho mojich "ja". Táto hudba bude skvelá pre tancovanie a zábavu, je precítená, vášnivá a osobná. Trochu som zariskovala, ale nemám strach. Na mojej hudbe nie je žiadna značka. Som to ja a nemôžem sa dočkať, keď to budem môcť zdieľať so svetom," dodala hviezda. Album manželky známeho rappera Jay Z-ho by sa mal do predajní dostať 18. novembra.

Prvé dva single If I Were a Boy a Single Ladies sa do rádií dostanú 7. októbra. Beyoncé pravdepodobne vystúpi aj na odovzdávaní hudobných cien MTV European Music Awards 6. novembra.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu