Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Daniel Radcliffe sa vyzlečie na Broadwayi

Daniela Radcliffa čaká broadwayský debut. Zobraziť galériu (6)
Daniela Radcliffa čaká broadwayský debut.

NEW YORK - Anglického herca Daniela Radcliffa čaká na budúci rok divadelný debut na newyorskom Broadwayi. Osemnásťročná hviezda filmov o Harrym Potterovi sa predstaví v hlavnej úlohe kontroverznej hry Petra Shaffera Equus, v ktorej zažiaril tento rok v londýnskom Gielgud Theatre.

Broadwayská premiéra hry je zatiaľ ohlásená na september 2008. V rozhovore pre BBC News Radcliffe prezradil, že príležitosťou predstaviť sa v New Yorku je neuveriteľne nadšený. "Samozrejme, že som nervózny. Ak by som nebol, bol by som mŕtvy. Je to dobré a zdravé. Som nervózny, ale zároveň veľmi nadšený," pokúsil sa opísať svoje pocity.

Napriek nervozite Radcliffe dúfa, že hra, v ktorej je "Harry Potter" nahý, bude v New Yorku hitom. "Ak sa nám podarí s úspechom uviesť vážnu hru vo svete divadla, ktorý je plný muzikálov, bude to skutočný úspech. Myslím si, že je na to pravý čas," reagoval, pričom dodal, že podľa Newyorčanov, ktorých pozná, je mesto na takúto hru pripravené. Na Broadwayi si s Danielom zahrá aj jeho kolega z londýnskej verzie Richard Griffiths. Do New Yorku pocestuje aj režisér.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu