Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Daniel Radcliff: To som ja?

Zobraziť galériu (3)

LONDÝN - Daniel Radcliff, ktorý hrá hlavnú postavu vo filmoch o čarodejníckom učňovi Harrym Potterovi, sa na svoje prvé filmy odmieta dívať. Pätnásťročný britský herec má dnes dojem, že jeho výkon v nich bol hrozný a nemieni sa stále trýzniť tým, že sa bude na tieto snímky pozerať.

Najviac však neznáša prvú časť filmového seriálu - Harry Potter a kameň mudrcov. Prednedávnom prepínal kanály na svojom televízore a na jednom z nich narazil na svoj prvý film. Okamžite prepol na iný kanál, pretože vraj úplne nenávidí zvuk svojho hlasu v tejto snímke. "Mám tam strašne vysoký hlas a pôsobím tak mladistvo," hovorí Daniel, ktorému sa v prvej chvíli zdalo, že niečo nie je v poriadku s aparátom.

"Prvý film zo série som nevidel už niekoľko rokov. Ani ho nechcem vidieť. Nechcem sa dívať dozadu v situácii, keď nakrúcam už štvrtý diel," dodáva Daniel. Pripúšťa však, že na prvú časť Harryho Pottera sa dakedy v budúcnosti iba tak pre zábavu predsa len pozrie, "hoci si nie je istý, či z toho bude mať pôžitok, keďže je k svojim výkonom veľmi kritický".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu