Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Už poznáme Dievča a Chlapca leta 2007!

Dievčaťom leta sa stala Tatiana Reháková Zobraziť galériu (3)
Dievčaťom leta sa stala Tatiana Reháková (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA – Populárna súťaž denníka Nový Čas Dievča a Chlapec leta 2007 už pozná svojich víťazov! Po móle v bratislavskom Polus City Center sa včera premávalo desať prekrásnych mladých žien a päť fešákov.

Finálový večer mal búrlivú atmosféru a diváci boli nadšení najmä z promenády v plavkách. Napätie sa dalo krájať hlavne pri vyhlasovaním prvých troch miest. Ako to teda dopadlo?


Vyhlásenie Dievčaťa leta 2007:




Treťou najkrajšou kočkou sa stala Katarína Prisenžňáková, na druhom mieste skončila Miroslava Košíková a za najsexi babu, ktorá sa môže pýšiť titulom Dievča leta 2007 bola slávnostne vyhlásená Tatiana Reháková. Medzi finalistami zabodoval najviac Slavo Mikula, ktorý sa stal chlapcom tohto leta. Agentúra Elite Model Management nafotí s Chlapcom i Dievčaťom leta 2007 profesionálny photobook.


Vyhlásenie Chlapca leta 2007:




Všetkých desať finalistiek a päť finalistov sa včera v podvečerných hodinách predviedlo v troch disciplínach. O tom, ktorá z disciplín bola najúspešnejšia je zbytočné pochybovať.

Promenáda v plavkách nenechala chladných divákov ani samotnú porotu. V nej zasadli známe tváre z obrazovky: Alena Heribanová, Adriana Kmotríková, Martina Mečiarová, Paľo Bruchala, Gregor Mareš, Dano Dangl a Saša Jány, ktorý porote šéfoval. O dobrú zábavu sa staral moderátor Miňo a speváci Zdenka Predná a Tomáš Bezdeda.

Tatiana Reháková si za víťazstvo v súťaži odniesla poukaz na dovolenku na Kube pre 2 osoby v hodnote 100 000 korún.

Chlapec leta Slavomír Mikula pôjde na dovolenku pre 2 osoby za 50 000 korún do Egypta.

Víťazov budete môcť už dnes medzi 10.00 a 12.00 hod vyspovedať v online rozhovore!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu