Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Britney sa ospravedlní za príšerný pokus o comeback

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Keď minulú nedeľu otvárala Britney Spears slávnostné udeľovanie cien MTV Video Music Awards, všetci čakali veľkolepý comeback a kvalitnú show. Popová princezná však sklamala.

Tackala sa po pódiu a netriafala do playbacku. Zo slávneho návratu bola veľká hanba. Televízia Fox ponúkla Britney možnosť vystúpiť na udeľovaní cien Emmy 16. septembra, čo je pre Spearsovú šanca napraviť čo pokazila.

Speváčka vraj s televíziou Fox rokuje a vážne uvažuje o tom, že by svoj druhý pokus zobrala ako veľké ospravedlnenie. „Napadlo jej, že keby tam šla, mohla by sa ospravedlniť za VMA. Zatiaľ to zvažuje,“ priznal zdroj časopisu US Weekly.

Ak by sa Britney podarilo predviesť poriadnu show, na akú sú jej priaznivci zvyknutí, zavrela by ústa médiám, ktoré sa živia krachom jej návratu. Britney sa po nevydarenom vystúpení údajne rozplakala a chvíľu predtým vyhodila svoju kaderníčku. Blízki v ostatnom čase pozorujú, že Britney je nervózna, nesvoja a ľahko sa rozčúli. Nečudo, veď s exmanželom Kevinom Federlinom zvádza ťažký boj o starostlivosť o dvoch malých synov.

Vystúpenie Britney na MTV Video Music Awards


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu