Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Toto dokáže len úplný babrák: Zlodej sa zasekol dole hlavou v kanáli!

Z kanála mu trčali len nohy Zobraziť galériu (2)
Z kanála mu trčali len nohy (Zdroj: Tv Prima)

MOST – Vytrestal sa sám! V českom Moste sa koncom týždňa odohrávala naozaj kuriózna záchranná akcia. Miestni policajti ťahali z kanála nešikovného zlodeja (39), ktorý doňho najprv po hlave skočil, a po tom sa nevedel dostať von. Zo žumpy mu trčali len nohy v ponožkách a stal sa tak terčom posmechu celého mesta. Správu priniesol český denník iDnes.

Zúfalec si chcel privyrobiť predajom starého železa. To, ktoré mu padlo do oka, však ležalo na dne ťažko prístupného miesta – kanála pri strednej škole na Topolovej ulici. Prefíkaný zlodej sa to rozhodol risknúť a po hlave sa spustil dole k „pokladu“. Zošmykol sa však o niečo hlbšie ako plánoval a v kanáli ostal zaseknutý.

Mestskí policajti, ktorých na miesto privolal školník, sa nestačili čudovať. „K mužovi nás privolal školník, ževraj dobre mu tak, ale či by sme mu aj tak nemohli pomôcť,“ opísala komickú scénku hovorkyňa polície Ilona Kozlová. Strážnici chytili zlodeja za nohy a z kanála ho vytiahli.

Toto dokáže len úplný
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tv Prima)

Ťarbavec bol trochu otrasený, no bol rád, že žije. „Vnútri bol asi desať minúť a po vytiahnutí bol trochu zmätený, ale inak sa mu nič nestalo,“ dodala Kozlová. Policajti sa nakoniec nad zúfalcom zľutovali a vyviazol bez pokuty. Keďže sa svojou hlúposťou dostatočne vytrestal sám, strážnici ho len napomenuli a poslali kade ľahšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu