Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Uniklo VIDEO Kim Kardashian: Tieto šťavnaté zábery ste nemali vidieť!

Kim Kardashian v šťavnatom videu, ktoré preniklo na web. Zobraziť galériu (10)
Kim Kardashian v šťavnatom videu, ktoré preniklo na web.

LOS ANGELES – História sa opakuje! To, že Kim Kardashian (30) si svoje miesto v šoubiznise vydupala privátnou pornonahrávkou, nie je nijakým tajomstvom. Teraz sa však v jemnejšej verzii fanúšikom pripomína opäť – vlhká a s detailnými zábermi na svoje hriešne sexi partie!

Totálny prepadák! Ak tak by sa dal nazvať singel s názvom Jam (Turn it Up), s ktorým sa Kim Kardashian pokúsila preraziť vo vodách popmusic. Jej plány stať sa hudobnou hviezdou však stroskotali skôr, ako tmavovláska vôbec stihla zažiariť. Svoj „hit“ odpremiérovala prostredníctvom istej rádiovej šou ešte v marci, no priveľký rozruch nenarobila. Skladba upadla do zabudnutia!

Hoci sa Kim po tomto fiasku rozhodla singel nevydať, video k nemu si svoju cestu k internetovým užívateľom predsa len našlo. Nenájdete v ňom však nič neočakávané – naolejované telo, mokré vlasy, oblizovanie pier, spomalené krútenie zadkom v póze na všetkých štyroch či vypínanie poprsia. V tom, ako narábať so svojimi prednosťami, je pseudospeváčka skrátka ako doma!

Či je odhalenie pikantných záberov úmyslom alebo dielom náhody, už posúďte sami. Sestra televíznej hviezdičky, Khloe Kardashian, však tvrdí, že celý tento počin nemal s biznisom vôbec nič spoločné. „Ten song bol pre charitu, nemala z toho byť zmluva na nahrávanie,“ bráni svoju sestru v programe MTV News. A ako ďalej dodáva, išlo vraj len o krátenie dlhej chvíle: „Bolo to niečo, čo Kim chcela urobiť pre seba a pre zábavu. Takže aj video robila iba pre seba.“ Z Kim teda bude zrejme poriadny narcista – veď ona sa zabáva na vlastných sexi záberoch!


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu