Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Kim Kardashian ako speváčka: Nafúknuté pery a otrasný song!

Kim Kardashian v úlohe pop hviezdy Zobraziť galériu (9)
Kim Kardashian v úlohe pop hviezdy

LOS ANGELES – Útočí aj na hudobnú scénu! Hoci Kim Kardashian (30) za oceánom rozvíja svoj biznis priam dokonale, tentoraz šliapla akosi vedľa. Či z nudy, zábavy alebo v rámci seriózneho podnikateľského nápadu – rozhodla sa spievať. Jej prvá skladba je však hotová katastrofa!

Ako na Nový rok, tak po celý rok! Tohto hesla sa rozhodne držala aj Kim Kardashian, ktorá to v piatkovú noc roztočila na istej párty v Las Vegas. Pozornosť však tentoraz nepútala len vyzývavým outfitom a toľko ospevovanými krivkami v tvare presýpacích hodín. Sexi tridsiatnička totiž tentoraz vzala do rúk mikrofón – a predviedla šokujúce vystúpenie!

Spev na playback, melódia nič moc a celková úroveň doslova amatérska! Tak vyznel Kimin pokus uviesť do sveta svoju spevácku prvotinu s názvom Turn It Up. Šťastie, že sa na tomto nepodarku nepodieľala úplne sama, dopadlo by to zrejme ďaleko horšie. Ako však davu prezradila tesne pred svojím číslom, z tejto verzie je nadšená: „Tento song som robila so skupinou The Dream a je to vážne psina. Dúfam, ľudia, že sa vám bude páčiť!“

O tom, že Kim kariéru pop hviezdy berie smrteľne vážne, svedčia prípravy videoklipu k spomínanej piesni. Ten by mal mať na svedomí čokoládový umelec Kanye West. Šikovná podnikateľka prvý záber už dokonca stihla uverejniť vo svojom Twitter profile. S umelými riasami, pootvorenými ústami a zväčšenými perami vyzerá viac ako neprirodzene. Zdá sa, že jej umelecká kariéra tak skončí ešte skôr, ako sa vôbec rozbehne!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu