Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Siamské dvojčatá Mareka a Miška pokrstili

Bračekov Marka a Michala farár pokrstil priamo na oddelení. Zobraziť galériu (4)
Bračekov Marka a Michala farár pokrstil priamo na oddelení.

BRATISLAVA - Milan Müller mal svojich milovaných synov - siamských bračekov Miška a Marka – konečne prvýkrát v náručí. Kým ich mamina s nimi trávi každú voľnú chvíľku, otec zarába na východe Slovenska. Za synmi však do Bratislavy chodí z Košíc čo najčastejšie. Synčekov dali v nemocnici aj pokrstiť, na oddelenie za nimi prišiel farár Marcel Kovaľ.

„Je to neopísateľný pocit. Chlapci ma hneď pocítili a okamžite mi na rukách zaspali. Najradšej by som s nimi bol stále. Kým sú v nemocnici v Bratislave, nie je to možné,“ hovorí hrdý otec Milan, ktorý pred pár dňami prišiel za svojou rodinkou do Bratislavy. „Pomáhal som manželke pri umývaní, kŕmení a prebaľovaní,“ hovorí Milan.

Osemtýždňových chlapčekov dali v nemocnici pokrstiť. „Prišiel mladý farár Marcel Kovaľ a pokrstil ich priamo na oddelení. Je to krok, ktorý patrí k životu a synov sme oň nechceli ukrátiť. Samozrejme, obrovské krstiny vystrojíme doma hneď po tom, ako sa vrátime spoločne so synmi do Košíc,“ konštatuje mama Majka. Chlapcom sa darí dobre. Papajú a zo dňa na deň priberajú. Termín oddeľovacej operácie ešte nie je jasný, mama Majka sa však spolieha na lekárov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu