Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Priznanie českej moderátorky: Vzťah so ženatým kolegom!

Zuzana Bubílková Zobraziť galériu (3)
Zuzana Bubílková (Zdroj: ČT)

PRAHA - Roky tvorili pracovný pár a mnohí špekulovali, či Zuzana Bubílková a Miloslav Šimek neboli náhodou aj milenci. Po dlhých rokoch mlčania moderátorka priznala pravdu.

Zuzana Bubílková sa narodila 11. mája 1952. Počas detstva sa s rodičmi presťahovala na Slovensko, kde absolvovala štúdium na Univerzite Komenského.

V Slovenskom rozhlase sa podieľala napríklad na relácii Pozor, zákruta. Koncom 80. rokov začala pracovať pre Slovenskú televíziu. Do diváckeho povedomia sa dostala ako moderátorka programu Co týden dal. Po rozdelení republiky sa zamestnala v Českej televízii. 

Galéria: Zuzana Bubílková

Neskôr mala v istom komerčnom rádiu satirickú reláciu spolu s Miloslavom Šimkom. Potom spolu účinkovali v televíznych programoch S politiky netančím a Politické harašení aneb s politiky stále netančíme. Vystupovali spolu mnohokrát aj na divadelných doskách. 

K istému harašeniu došlo aj medzi samotnými aktérmi. „Mali sme spolu pracovný vzťah a ten prerástol aj do takého mimopracovného vzťahu, ktorý musel zostať utajený, pretože Šimek bol ženatý. Takže sa s tým nedalo nič robiť. Nikdy by ale z toho nič nebolo,” prezradila nedávno po celých tých dlhých rokoch v programe Kápni božskou na webe blesk.sk, kde odpovedala ja na otázky divákov. 

Zuzana Bubílková a Miloslav Šimek
Zobraziť galériu (3)
Zuzana Bubílková a Miloslav Šimek  (Zdroj: Tv Nova)

Po Šimkovom úmrtí zostala Bubílková verná televíznej tvorbe, kým ju od pracovných povinnosti neodstavila choroba. Začiatkom roka 2008 sa vrátila na obrazovky Českej televízie, neskôr prešla do Tv Barrandov, potom pracovala pre menšie televízie. 

Viac o téme: Zuzana Bubílková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu