Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Seriálová kráska (47): S mejkapom úchvatná, bez neho... Aha!

Ali Larter Zobraziť galériu (4)
Ali Larter (Zdroj: NBC)

LOS ANGELES - Mnohým je známa hlavne zo seriálu Hrdinovia (2006 - 2010). Dnes Ali Larter oslavuje 47 rokov, ale s mejkapom vyzerá rovnako úchvatne ako pred 17 rokmi!

Ali Larter sa narodila 28. februára 1976. Už počas strednej školy sa venovala modelingu a kvôli tejto profesii ani nedokončila posledný ročník. 

Galéria: Ali Larter

Koncom roka 1996 stvárnila fiktívnu modelku vo vymyslenom príbehu, ktorý vypustil magazín Esquire a okamžite si získala pozornosť seriálových tvorcov. „Keď sa vám otvoria dvere do Hollywoodu, musíte nimi prejsť,” okomentovala neskôr svoje herecké začiatky. 

Zahrala si epizódne úlohy v počinoch ako Správna Susan, Nemocnica Chicago Hope či Dawnsonov svet. Neskôr prišiel populárny seriál Hrdinovia a po ňom Legenda, Vysnená méta, Zelenáč. 

Objavila sa aj vo filmoch ako Nezvratný osud, Pravá blondínka, Divoká posadnutosť, Resident Evil, Šialený, Posadnutá, To nie si ty, Diabolský dom. 

Seriálová kráska (47): S
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: MGM)

Ali Larter sa v auguste 2009 vydala za herca a stand-up komika Hayesa MacArthura, s ktorým má dve deti. 

V týchto dňoch sa herečka pochválila svojim fanúšikom na sieti Instagram, ako úžasne vyzerá s mejkapom. Dnešných 47 rokov by jej asi nikto netipoval. Nerozpakovala sa však ani pridať záber bez nánosu líčidiel. Ako totiž priznala, má problematickú pleť. „Teraz, keď žijem v púštnom podnebí, bojujem so suchou pleťou,” prezradila. 

Ali je ďalším dôkazom, že správne zvolené líčenie dokáže žene ubrať pekných pár rokov a zdôrazniť presne to, čo je na nej pekné. 

Seriálová kráska (47): S
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram AL)

Seriálová kráska (47): S
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram AL)

Viac o téme: Ali Larter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu