Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Po týchto slovách mu ľudia závideli: O pár mesiacov Dag Palovič takmer zomrel!

Dag Palovič Zobraziť galériu (9)
Dag Palovič (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Druhýkrát sa narodil! Bývalý moderátor Dag Palovič dnes oslavuje 48 rokov. O svoj život však v auguste minulého roka takmer prišiel. Len pár mesiacov predtým sa pritom chválil, že už 9 rokov nezažil jediný zlý deň.

Dag Palovič sa narodil 4. januára 1975. Ako dieťa účinkoval vo viacerých filmoch a reláciách. Zahral si napríklad v rozprávke Kráľ Drozdia brada jedného z kuchtíkov a tiež sa ocitol napríklad po boku známej televíznej postavičky menom Drobček. 

Po týchto slovách mu
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Slovenská filmová tvorba Koliba)

Po týchto slovách mu
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: RTVS)

Dag túžil byť hercom a moderátorom, a tak sa hlásil na konzervatórium. No neprijali ho. Chodil do školy v Rakúsku, kde potom študoval právo, ktoré ale nedokončil. Stal sa z neho generálny riaditeľ druhej najväčšej online reklamnej agentúry na svete pre Čechy a Slovensko.

Potom sa začal venovať pokeru a bol veľmi úspešný, mal aj zmluvu ako profesionálny hráč. Ako v októbri 2021 prezradil v šou Petra Marcina Neskoro večer, karty mu zarobili vyše milión dolárov. 

Po týchto slovách mu
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: RTVS)

V materiálne založených ľuďoch mohli jeho slová vyvolať jemnú závisť, všetci mu však určite závideli čosi iné. Palovič totiž v tom čase už niekoľko rokov pôsobil ako mentálny kouč a spolupracoval aj s národným futbalovým mužstvom. „Ja sa tvárim, že viem žiť život a nemal som 9 rokov zlý deň,” vyhlásil s tým, že to nie je len chválenkárstvo, ale jeho skutočná realita. 

Bohužiaľ, o pár mesiacov neskôr ten zlý deň prišiel. Hoci je Dag optimista a zmieril sa aj s tým, že po desivej nehode prišiel o nohu, deň, keď takmer prišiel o život, medzi tie dobré určite počítať nemôže. 

V auguste 2022 do Daga idúceho na motorke vrazilo auto. S ťažkými zraneniami bol bývalý moderátor Markízy prevezený vrtuľníkom do Fakultnej nemocnice v Nitre. Jeho stav bol kritický a vyžiadal si amputáciu nohy. Nakoniec, našťastie, svoj boj o život vyhral. 

Po týchto slovách mu
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram D.G.)

Viac o téme: Dag Palovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu