Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Tichý zabijak Miro Šatan už roky miluje túto ženu: Krásny príbeh ich lásky!

Miroslav Šatan Zobraziť galériu (4)
Miroslav Šatan (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Miroslav Šatan právom patrí medzi najobľúbenejších Slovákov. Legendárny hokejista, ktorý dnes oslavuje 48. narodeniny, nám vďaka svojmu talentu a drine neraz spôsobil radosť. Okrem skvelej kariéry sa však môže pochváliť aj krásnou rodinkou. Tú tvorí spoločne s krásou manželkou Ingrid a ich dvoma ratolesťami.

Miroslav Šatan sa narodil 22. októbra 1974 v Topoľčanoch. Vyrastal v obci Jacovce, s hokejom začínal v HC VTJ Topoľčany. Neskôr smerovali jeho kroky do mužstva Dukla Trenčín. V roku 1993 sa začala písať jeho zámorská kariéra, keď bol draftovaný v 5. kole klubom Edmonton Oilers.

Legendárny hokejista, ktorý na drese nosieval číslo 18, je držiteľom štyroch medailí z Majstrovstiev sveta a tiež víťazom Stanley Cupu. Oficiálne ukončenie svojej aktívnej kariéry oznámil po majstrovstvách svet v roku 2014 v Minsku. Aktuálne pôsobí ako prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja. 

Miro svoju osudovú ženu - manželku Ingrid spoznal vďaka svojmu kamarátovi. Ten mu posielal do Ameriky poštou noviny. V jednom z výtlačkov videl aj fotografiu, ktorá sa mu veľmi páčila. Nuž a na nej bola práve krásna a talentovaná Ingrid. „Ten kamarát sa mi nepriznal, že má takú peknú sestru,“ smial sa v šou Petra Marcina - Neskoro večer známy hokejista. 

VIDEO: Ingrid Šatanová v šou Všetko čo mám rád. 

Zaujímavé je, že kým celá NHL vedela, že Ingrid, ktorá pred zápasmi NHL zvykla spievať hymny na štadiónoch, tvorí pár s úspešným Šatanom, na Slovensku o tom vedel málokto. Dokonca to netušili ani jeho rodičia. „Nikdy nám neoznámil, že má vážnu známosť. Raz sme mu telefonovali do USA a telefón zdvihla žena. Tak sme sa s Ingrid zoznámili,” prezradili v jednom rozhovore Emil a Margita Šatanovci. 

Ingrid a Miro sa zosobášili po 6 rokoch vzťahu na Bojnickom zámku. Dvojica má spolu syna Miroslava, ktorý kráča v otcových šľapajach a hráva hokej. Mladšia dcéra Viktória sa venuje krasokorčuľovaniu.

Viac o téme: Miroslav Šatan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu