Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ako kňaza ho všetci milovali: Sexuálny škandál seriálovej hviezdy! Dievčatkám nútil svoj penis

Stephen Collins Zobraziť galériu (5)
Stephen Collins (Zdroj: The CW Television Network)

LOS ANGELES - Seriál V siedmom nebi sa na našich obrazovkách tešil obrovskej priazni. Jeho neodmysliteľnou súčasťou bol aj reverend Eric Camden. Toho stvárnil herec Stephen Collins, ktorý dnes oslavuje 75. narodeniny. Niekdajší fanúšikovia mu však gratulovať asi nebudú. Dôvodom je nechutný sexuálny škandál, ktorý sa prevalil v roku 2014.

Stephen Collins sa narodil 1. októbra 1947. Mal dvoch starších bratov a už počas štúdia hrával na basovú gitaru v rôznych skupinách. Na konte má dva hudobné albumy a v 90. rokoch napísal dva romány. 

Ako herec začal najskôr pôsobiť na doskách, ktoré znamenajú svet. Kariéru pred kamerami odštartoval v roku 1976 vo filme Všetci prezidentovi muži. Účinkoval tiež v počinoch Star Trek: Film, Klub odložených žien, či Krvavý diamant. 

Stephen Collins
Zobraziť galériu (5)
Stephen Collins  (Zdroj: Paramount Pictures)

Obrovskú popularitu mu priniesol seriál V siedmom nebi, v ktorom stvárnil reverenda Erica Camdena. Keď však na verejnosť prenikli šokujúce informácie z jeho súkromia, jeho fanúšikovská základňa sa rozpadla. 

Stephen Collins
Zobraziť galériu (5)
Stephen Collins  (Zdroj: The CW Television Network)

O odhalenie nechutností sa postarala herečka Faye Grant, ktorá bola jeho manželkou od roku 1985. Do sveta vyspustila audio nahrávku, ktorá vznikla počas sedenia s terapeutom. Faye si v tajnosti nahrala, ako sa jej manžel vyjadroval k sexuálnym incidentom s maloletými spred niekoľkých rokov. 

Sám Stephen priznal, že sa pred dievčatami vo veku od desať rokov obnažoval a na svoje prirodzenie kládol ich ruky. Tento škandál ho stál nielen manželstvo, ale i kariéru. 

Stephen Collins a Faye Grant
Zobraziť galériu (5)
Stephen Collins a Faye Grant  (Zdroj: Twitter)

Viac o téme: Stephen Collins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu