Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Sexi herca s týmto imidžom zaručene nespoznáte: Veľká brada a ... Je z neho blondiak!

Goran Višnjić Zobraziť galériu (4)
Goran Višnjić (Zdroj: Sony Pictures Entertainment)

LOS ANGELES - Tak takto ho určite nepoznáte! Sexi lekár z Pohotovosti musel kvôli novej úlohe zmeniť imidž. Herec Goran Višnjić si nechal narásť bradu a navyše z neho urobili blondiaka!

Goran Višnjić sa narodil 9. septembra 1972 v Chorvátsku. Divadlu sa venoval už ako dieťa. Vo svete filmu debutoval v roku 1988 v snímke Braća po materi. Po službe v armáde nastúpil na umeleckú školu. 

Galéria: Goran Višnjić

Takmer ako každý začínal menšími úlohami, mihol sa vo filmoch ako Vitajte v Sarajeve, Peacemaker (Mierotvorca) alebo Magická posadnutosť. Objavil sa aj v Madonninom klipe k piesni The power of goodbye. 

Životná šanca pre neho prišla, keď sa v seriáli Pohotovosť uvoľnilo miesto po Georgovi Clooneym. Stvárnil tam lekára Luku Kovaca. Popri známom seriáli ale Goran točil aj filmy, napríklad Doctor Sleep či Spartacus. V roku 2005 bol jedným zo 4 finalistov vo výbere na nového Jamesa Bonda. S Danielom Craigom, ktorý ho porazil, sa neskôr stretol v snímke Muži, ktorí nenávidia ženy. 

Dnes Goran oslavuje 50 rokov a stále môžeme povedať, že má iskru v oku a povestný sexepíl z neho nevyprchal. 

Sexi herca s týmto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram GV)

V júli sa však fanúšikom ukázal v novej podobe. Nechal si narásť bradu, no išlo zatiaľ len o polovičnú zmenu. Svoju celkovú premenu ukázal približne o tri týždne neskôr, kde už bolo vidieť, že tvorcovia v Írsku urobili z rodeného Chorváta blondiaka. 

Herec sa s takýmto výzorom na svoje civilné ja v podstate vôbec nepodobá. Napriek tomu sa zmena stretla s pomerne pozitívnymi ohlasmi. Istá fanúšička to však akosi nemohla preniesť cez srdce. „Mám ťažkosti spoznať tu Luku Kovaca spred 20 rokov. Smutné,” napísala istá Fanny. A dočkala sa aj odpovedi od samotného herca. „Tiež som smutný, že nemôžem vyzerať rovnako ako pred štvrť storočím. Taký je život...” vyhlásil Višnjić. 

Goran Višnjić v procese premeny
Zobraziť galériu (4)
Goran Višnjić v procese premeny  (Zdroj: Instagram GV)

Goran Višnjić po zmene imidžu
Zobraziť galériu (4)
Goran Višnjić po zmene imidžu  (Zdroj: Instagram GV)

Viac o téme: Goran Višnjić
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu