Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Parťák komisára Rexa poriadne zostarol: Toto je fakt on?!

Tobias Moretti Zobraziť galériu (3)
Tobias Moretti (Zdroj: ORF)

INNSBRUCK - Odvtedy, čo sa divákom prvý raz predstavil ako vyšetrovateľ Richard Moser, ubehlo už takmer 30 rokov. Herec Tobias Moretti dnes oslavuje 63 rokov a veru, v najnovšom seriáli na svoj vek už aj vyzerá.

Tobias Moretti sa narodil 11. júla 1959. Najprv sa chcel profesionálne venovať hudbe, neskôr sa zameral na herectvo. Ako herec si zvolil za pseudonym rodné meno svojej matky - z Tobiasa Bloéba sa stal Moretti. 

Galéria: Tobias Moretti

V 80. a 90. rokoch hral v niekoľkých filmoch a seriáloch. Preslávil sa vďaka projektu Komisár Rex, kde stvárnil Richarda Mosera. Bol to prvý policajt po boku štvornohého Rexa a v seriáli vydržal štyri série. 

Potom sa herec rozhodol dať si od seriálov na niekoľko rokov pauzu a točil len filmy. Medzi jeho poslednými počinmi je životopisná snímka Ludwig van Beethoven či thriller Dom. 

Parťák komisára Rexa poriadne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Notsold Film)

V tejto dráme, z ktorej pochádza aj snímka vyššie, už síce bolo vidieť, že Tobias nie je viac žiadny mladík, ale stále sa podobal na svoje staré ja. V najnovšom seriáli Vaša ctihodnosť však tvorcovia evidentne potrebovali, aby Moretti vyzeral výrazne staršie. 

Pri pohľade na fotografiu z tohto projektu mnohí možno ani nebudú veriť vlastným očiam. Istá podoba tam síce je, ale... Spoznali by ste ho hneď na prvý pohľad? 

Parťák komisára Rexa poriadne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ORF)

Viac o téme: Tobias Moretti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu