Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Fešák z Komisára Rexa šokuje: Má dve ženy! Sexujú a fungujú v trojici

Gedeon Burkhard Zobraziť galériu (5)
Gedeon Burkhard (Zdroj: profimedia.sk)

BERLÍN - Otvorene prehovoril o svojom netradičnom súkromí! Herec Gedeon Burkhard (53) sa do sŕdc mnohých divákov vryl ako predstaviteľ policajta v seriáli Komisár Rex, či ako parťák Semira Gerkhana v počine Kobra 11. Charizmatický Nemec nikdy nemal núdzu o záujem nežného pohlavia... V najnovších vyjadreniach ale mnohých poriadne šokoval. Žije totiž v polyamornom vzťahu.

„Nie som žiadny veľký macho, ktorý má dve manželky. Je to skutočný vzťah v trojici. Nielen sexuálne, ale je to vyvážené a hlboké spojenie vo všetkých aspektoch,” uviedol v rozhovore pre Bunte slávny herec. 

Ten už pár rokov žije v Berlíne rovno s dvoma ženami. 33-ročná Nemka Anna-Britt je vedúcou marketingu v textilnom priemysle, jeho druhá partnerka - 29-ročná Ukrajinka Sasha je chemička. 

Gedeon Burkhard so svojimi partnerkami.
Zobraziť galériu (5)
Gedeon Burkhard so svojimi partnerkami.  (Zdroj: profimedia.sk)

Trojica si spokojne nažíva v harmónii a ich jediným problémom je vraj to, že bežná manželská posteľ je im malá. Gedeon, ktorý rád majstruje, sa podľa vlastných slov pokúša ich lôžko zväčšiť. „Možno tým zaplním dieru na trhu,” poznamenal s pobavením. 

Spoločne s milujúcou sa trojicou býva v hercovom dome aj jeho matka Elisabeth von Molo. „Nikdy nebola nadšená z mojich priateliek, ale do oboch dievčat sa zamilovala,” povedal k tomu Burkhard. 

Gedeon Burkhard so svojou matkou.
Zobraziť galériu (5)
Gedeon Burkhard so svojou matkou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Gedeon Burkhard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu