Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fešák z Baywatchu je už PÄŤDESIATNIK: Má super telo a... Táto ŠUPA nahradila jeho manželku!

David Charvet Zobraziť galériu (8)
David Charvet (Zdroj: nbc)

MALIBU - Herec David Charvet sa stále udržiava vo forme. A po rozvode s manželkou Brooke zbalil ďalšiu výstavnú kočku!

David Charvet sa narodil 15. mája 1972. Vyrastal vo Francúzsku a zelenú kartu s povolením na pobyt v USA vyhral v 90. rokoch v lotérii. 

Galéria: Herec David Charvet

Známym sa stal vďaka úlohe v seriáli Baywatch, kde si zahral Matta Brodyho. Neskôr účinkoval ešte v Melrose Place a v niekoľkých filmoch. Hereckú kariéru však zanechal, aby sa venoval spievaniu. 

Nakoniec sa ale z neho stal podnikateľ. V posledných rokoch patrí k top staviteľom luxusných domov na Malibu. 

Fešák z Baywatchu je
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: nbc)

V auguste 2011 si vzal za manželku modelku Brooke Burke, s ktorou má dve deti, a tvorili pár snov. Kým nevyšlo najavo, že sa rozvádzajú. V roku 2018 sa brunetka rozhodla žiť oddelene od svojho muža a neskôr nasledoval rozvod. 

Oficiálne boli rozvedení v marci 2020 a podľa TMZ sa dohodli deliť si starostlivosť o deti aj výdavky na ich výchovu rovným dielom. Údajne si podobne rozdelili aj peniaze a nikto nikomu nemusel platiť žiadne odškodné či výživné. Nenasledovali tak žiadne ďalšie ťahanice. 

David Charvet a Brooke Burke
Zobraziť galériu (8)
David Charvet a Brooke Burke  (Zdroj: Instagram)

V čase, keď sa prevalil ich rozchod, David nad novým vzťahom nerozmýšľal. „Nesústredím sa na randenie. Sústredím sa na prácu a moje deti a starám sa o to, aby bol každý v pohode,” povedal pre US Weekly. 

Časom si ale našiel novú lásku. Pred dvomi rokmi ho nafotili s mladšou modelkou Oksanou Rykovou. Dvojica sa svojím vzťahom príliš nechváli, nevídať ich v spoločnosti a na ich profiloch na sociálnej sieti chýbajú spoločné fotografie.

Oksana sa však pred dvomi týždňami pochválila zábermi Davida a jeho detí, takže je jasné, že sú stále spolu. V polovici marca sa tiež na portáli getnews.com objavila krátka správa, že si spoločne dopriali romantickú večeru v Malibu. A vo štvrtok David zverejnil spoločnú snímku aspoň v instagramovom príbehu. 

Fešák z Baywatchu je
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram DCH)

Hoci má dnes David 50 rokov, niet divu, že sa na neho "nalepila" mladšia modelka. Bývalý televízny plavčík sa totiž stále udržiava vo forme. „Vstupujem do 50. roku svojho života. Sme náchylní vyhovárať sa, že starneme, že nemôžeme dosiahnuť dokonalosť. Chcem vás motivovať, aby ste verili, že môžete byť čím chcete v akomkoľvek veku,” napísal začiatkom roka. 

Fešák z Baywatchu je
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram DCH)

Fešák z Baywatchu je
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram DCH)

Viac o téme: David Charvet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu