Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Baby z Hriešneho tanca: Veď ona hrala aj v Priateľoch... Aha!

Jennifer Grey Zobraziť galériu (4)
Jennifer Grey (Zdroj: Vestron Pictures)

LOS ANGELES - Nie je žiadnym tajomstvom, že po Hriešnom tanci podstúpila Jennifer Grey plastiku nosa a akosi sa na seba prestala podobať. Zrejme preto takmer nikto nepostrehol, že sa kedysi objavila aj v seriáli Priatelia. Keď nedávno blahoželala Jennifer Aniston prostredníctvom spoločnej fotky z projektu, mnohí len otvárali ústa.

Jennifer Grey sa narodila 26. marca 1960. K umeniu mala blízko vďaka rodičom - otec sa venoval herectvu a mama okrem toho aj tancu. Rovnakým smerom sa vybrala aj ich ratolesť. 

Jennifer Grey sa od čias hriešneho tanca poriadne zmenila

Vo filme sa prvýkrát objavila v roku 1984 v dráme Reckless. Zahrala si aj v snímkach The Cotton Club, Víťazi, Voľný deň Ferrisa Buellera. A potom prišiel Hriešny tanec, kde bola Jennifer obsadená ako 27-ročná. Jej postava Baby mala presne o 10 rokov menej. V roku 1988 jej táto úloha vyniesla jedinú nomináciu na Zlatý glóbus v kariére. 

Kultový film hriešny tanec prekonal sám seba a patrí k top 100 filmov, ktoré musíte vidieť
Zobraziť galériu (4)
Kultový film hriešny tanec prekonal sám seba a patrí k top 100 filmov, ktoré musíte vidieť  (Zdroj: Profimeda)

Jennifer si potom ešte zahrala vo viacerých filmoch a neskôr aj seriáloch, no žiadny už nemal taký ohlas, prípadne išlo v jej prípade o naozaj malú epizódnu rolu. Herečka navyše podstúpila plastiku nosa a tým sa jej zmenil výraz tváre. Mnohí v nej už niekdajšiu Baby ani nespoznávajú.

Galéria: Jennifer Grey kedysi a dnes

Zrejme preto množstvu ľudí unikol fakt, že si zahrala v takom mimoriadne obľúbenom počine, akým je seriál Priatelia. Vo februári Jennifer gratulovala svojej kolegyni Jennifer Aniston fotografiou zo seriálu, kde označila, že práve ona stvárnila Mindy. „Počkať, čo??? Jennifer bola Mindy? Už je to 200 rokov a ja som to vôbec nevedela,” reagovala istá Adrienne a viacerí jej pritakali, že sú v rovnakom šoku. 

Baby z Hriešneho tanca:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Warner Bros. Television)

Baby z Hriešneho tanca:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Warner Bros. Television)

 
Viac o téme: Jennifer Grey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu