Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

ŽALOSTNÝ pohľad na sexi herečku: Roky ju zmenili na NEPOZNANIE... Och, musí si pomáhať PALIČKOU!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Herečka Kathleen Turner (69) sa preslávila úlohami po boku herca Michaela Douglera vo filmoch Honba za diamantom či Honba za klenotom Nílu. V 80. rokoch patrila k najkrajším herečkám. V týchto dňoch médiá obleteli jej aktuálne fotky. Roky ju však zmenili na nepoznanie a... Och, pri chôdzi si musí pomáhať paličkou!

Herečka Kathleen Turner sa preslávila v 80. rokoch filmami Honba za diamantom či Honba za klenotom Nílu. Slováci si ju však budú pamätať najmä zo seriálu Priatelia, kde stvárnila Chandlerovho transrodového otca Charlesa Binga. Ako sa neskôr plavovláska nechala počuť, dnes by už takúto úlohu neprijala. 

ŽALOSTNÝ pohľad na sexi
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: NBC)

V začiatkoch svojej kariéry bola Kathleen považovaná za veľkú sexicu - pýšila sa krásnymi črtmi tváre, štíhlou postavou aj hustými vlastmi. Niet divu, že po nej snívali muži po celom svete. Paparazzom sa v týchto dňoch podarilo herečku nafotiť v uliciach New Yorku, kde si vyrazila na prechádzku... A pohľad na ňu bol žalostný. 

V takmer 70-ročnej žene by dnes niekdajšiu hviezdu televíznych obrazoviek spoznal málokto. Roky jej pridali aj nejaké to kilo navyše, no zdá sa, že sa s vekom pridružili aj nepríjemné zdravotné problémy. Podľa záberov vidno, že má problém s chôdzou, pri ktorej si musí pomáhať paličkou. 

ŽALOSTNÝ pohľad na sexi
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kathleen Turner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu