Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známy herec skolaboval pri nakrúcaní: Zomrel v rovnakej nemocnici, kde sa aj narodil

John Ritter Zobraziť galériu (7)
John Ritter (Zdroj: United Artists)

KALIFORNIA - Bol známy z viacerých filmov a seriálov, mal neodškriepiteľný komediálny talent. Bohužiaľ, John Ritter mal vrodenú srdcovú vadu. Skolaboval pri nakrúcaní a neskôr zomrel v nemocnici. Jeho mama ho prežila o necelé dva mesiace.

John Ritter sa narodil 17. septembra 1948. Jeho otec Tex Ritter bol spievajúci kovboj, mama Dorothy Fay zas herečka. John najprv mieril mimo umeleckého sveta, začal študovať psychológiu a pomýšľal na politickú kariéru. Neskôr si hlavný predmet štúdia zmenil na dramatické umenie.

Známy herec skolaboval pri
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: 20th Century Fox)

Prvé herecké výstupy na obrazovkách mal v rôznych seriáloch, zahral si napríklad aj v M*A*S*H. Neskôr získal nomináciu na cenu Emmy za úlohu v seriáli Ally McBealová. Hral aj vo filmoch, prvú väčšiu úlohu získal v roku 1976 v snímke Nickelodeon. Známy je aj z filmov A všetci sa smiali, Real Men, To, Ten chlapec je postrach, Fraška, Smrtiaci bumerang, Santa je úchyl... Posledný menovaný sa stal zároveň jeho posledným filmovým vystúpením a film mu tvorcovia venovali. 

Známy herec skolaboval pri
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Dimensions Films)

John Ritter skolaboval pri nakrúcaní sitkomu 8 jednoduchých pravidiel. Okamžite bol prevezený do nemocnice, no herec, bohužiaľ, zomrel. Jeho život vyhasol v rovnakom zdravotníckom zariadení, kde sa kedysi narodil. Zomrel 11. septembra 2003, len pár dní pred 55. narodeninami. Jeho mama následne zomrela 5. novembra 2003. 

Viac o téme: John Ritter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu