Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nočná mora Adriany Sklenaříkovej: Čerstvých 50 a... Nenávidí to!

Adriana Sklenaříková Zobraziť galériu (4)
Adriana Sklenaříková (Zdroj: Instagram AŠ)

MAROKO - Bývalá modelka Adriana Sklenaříková sa dnes dožíva 50 rokov. Ako však nedávno prezradila francúzskym médiám, narodeniny doslova nenávidí. A má nočnú moru z toho, že nebude môcť byť pri dôelžitých životných udalostiach svojej dcéry Niny. Tá má totiž ešte len tri roky.

Adriana Sklenaříková sa narodila 17. septembra 1971. Po maminom vzore sa vrhla na štúdium medicíny. No v treťom ročníku sa zúčastnila modelingovej súťaže a odcestovala do Paríža. 

Adriana Sklenaříková v roku 1993 v kolekcii Karla Lagerfelda
Zobraziť galériu (4)
Adriana Sklenaříková v roku 1993 v kolekcii Karla Lagerfelda  (Zdroj: Profimedia)

Galéria: Adriana Sklenaříková

Samotná blondínka si myslela, že na fotografiách nevyzerá obzvlášť dobre, a tak rátala s tým, že ju po dvoch týždňoch pošlú naspäť domov. Štúdium najprv iba prerušila a vláčila so sebou učebnice. Lenže vo svete modelingu zabodovala. 

Celosvetovo sa preslávila vďaka kontraktu so značkou bielizne Wonderbra. Objavila sa v magazínoch ako CQ, Elle, Cosmopolitan a na prehliadky si ju pozývali tie najvychytenejšie značky, patrila aj medzi anjelikov Victoria’s Secret. Jej nohy sa dokonca svojou dĺžkou dostali do Guinessovej knihy rekordov. 

Adriana Sklenaříková na módnej prehliadke v roku 1998
Zobraziť galériu (4)
Adriana Sklenaříková na módnej prehliadke v roku 1998  (Zdroj: Profimedia)

Adriana sa objavil aj pred kamerami. Účinkovala napríklad vo filmoch Jak básnící neztrácejí naději, Asterix a Olympijské hry či Vraždy na útese, hosťovala aj v niekoľkých seriáloch. 

V roku 2018 vydala knihu o zdravom životnom štýle. Jej manžel Aram vraj vďaka jej radám zhodil 20 kilogramov. Hoci už predtým bola vydatá za futbalistu Christiana Karembeu, práve arménsky podnikateľ je prvým mužom, ktorému porodila dieťa. Dcéra Nina prišla na svet v auguste 2018. 

A práve to, že rodila tak neskoro, je Adrianinou nočnou morou. „Nemám rada plynutie času, pretože voči svojej dcére som stará matka. Chcela by som pri nej vydržať čo najdlhšie,” povedala pred pár dňami pre francúzske Nous Deux. Netajila úzkosť z toho, že nebude môcť byť po dcérinom boku, aby ju sprevádzala vo všetkých kľúčových fázach jej života. 

Nočná mora Adriany Sklenaříkovej:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram A.O.)

Ako dodala, celkovo berie svoj vek ťažšie. „Je to hrozné. Nemôžem tomu uveriť. Pamútám si, že keď mala moja mama 50 rokov, zdala sa byť staršia. Nenávidím narodeniny, najmä tie vlastné. Ale psychicky sa pripravujem.” uviedla jedna z najkrajších žien sveta. 

Viac o téme: Adriana Sklenaříková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu