Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vyšetrovateľka z CSI: Najprv modelka a... Takto vyzerá teraz!

Jorja Fox Zobraziť galériu (4)
Jorja Fox (Zdroj: CBS)

LOS ANGELES - Pred hereckou kariérou robila Jorja Fox fotomodelku. Divákom je známa z Kriminálky Las Vegas (CSI: Crime Scene Investigation) ako forenzná vyšetrovateľka Sara Seidl. Tento rok sa objavila vo filme The Map of Tiny Perfect Things a ohlásené je aj pokračovanie kriminálneho seriálu.

Jorja Fox sa narodila 7. júla 1968. V mladosti mala nadváhu a výraznú medzierku medzi zubami. Neskôr sa ale dostala k modelingu. 

Galéria: Jorja Fox

Ako mladá sa zo žartu zúčastnila modelingovej súťaže v obchodnom centre na Floride. „Bola som veľmi, veľmi šokovaná, keď som vyhrala,” vyjadrila sa v minulosti. Vraj sa pri vyhlásení výsledkov smiala a na druhý deň v škole sa jej ostatní pýtali, o akú súťaž vlastne išlo, či nedošlo k nejakému omylu. Jorja sama sa nepovažovala za klasickú krásku. Na Floride totiž leteli opálené blondíny. 

Vyšetrovateľka z CSI: Najprv
Zobraziť galériu (4)

Jej kariéra modelky sa odohrávala v New Yorku a išlo v podstate o fotomodeling. Na prehliadkové móla totiž Jorja nemá správnu výšku. „Na prehliadky som išla, len keď niektoré z dievčat ochorelo,” prezradila. Ako tínedžerka vďaka modelingu precestovala aj Európu. Ako herečka sa neskôr tiež párkrát postavila pred objektív. 

Ako herečka sa ukázala v menších úlohách v niekoľkých seriáloch. Potom sa zviditeľnila v Pohotovosti a v Kriminálke Las Vegas. Zahrala si aj v niekoľkých filmoch. Pozrite, ako vyzerala v tých posledných. 

Vyšetrovateľka z CSI: Najprv
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FilmNation Entertainment)

Vyšetrovateľka z CSI: Najprv
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: BondIt Media Capital)

Viac o téme: Jorja Fox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu