Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bolestná minulosť slovenskej herečky: Slávny partner ju bil a potom... Potrat!

Silvia Šuvadová Zobraziť galériu (10)
Silvia Šuvadová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Na vzťah s ním nemá pekné spomienky! Herečka Silvia Šuvadová (48) sa mnohým spája s oscarovým filmom Kolja. Pred pár rokmi rozvírila hladiny šoubiznisu svojou spiritualitou. Rovnakým šokom však bolo, keď priznala, že vo vzťahu s bývalým frajerom - hercom Braňom Bystrianskym trpela.

Silvia Šuvadová sa narodila 4 apríla 1973 v Ružomberku. Verejnosti je dobre známa aj jej sestra Andrea. 

Silvia Šuvadová so sestrou Andreou.
Zobraziť galériu (10)
Silvia Šuvadová so sestrou Andreou.  (Zdroj: Instagram)

Po skončení štúdia na Vysokej škole múzických umení v Bratislave pôsobila napríklad v Divadle Astorka Korzo´90, Divadle Andreja Bagara, Divadle Jozefa Gregora Tajovského, i Činohre SND. 

Silvia účinkovala v reklamách, pôsobila ako moderátorka a jej filmový debutom je počin z roku 1994 s názvom Na krásnom modrom Dunaji. O dva roky neskôr si zahrala vo filme Kolja, ktorý získal Oscara. 

Silvia Šuvadová vo filme Kolja.
Zobraziť galériu (10)
Silvia Šuvadová vo filme Kolja.  (Zdroj: Biograf / Česká televize)

V roku 2002 odcestovala do Los Angeles, kde sa skúšala presadiť. Zahrala si v niekoľkých filmoch a seriáloch. Spomenúť možno Rýchlo a zbesilo: Tokijská jazda, Polanski, Dirty Movie, či seriál Kuriér.  

Počas svojho pobytu v Amerike nastúpila blondínka do spirituálnej školy Mystery School v Mount Shasta a naplno sa začala venovať meditáciam, sebapoznávaniu a spiritualite. 

Sivlia Šuvadová sa venuje spiritualite.
Zobraziť galériu (10)
Sivlia Šuvadová sa venuje spiritualite.  (Zdroj: Instagram SŠ)

Blondínku na túto cestu naviedli aj udalosti, ku ktorým došlo v jej súkromí. Silvia má totiž za sebou milostné vzťahy, ktoré ju poriadne potrápili. Magazín Šarm pred pár rokmi odhalil šokujúce tajomstvo. A to, že Šuvadová počas vzťahu s hecom Braňom Bystrianskym niekoľkokrát skončila v nemocnici, dokonca aj s ostrasom mozgu. Slávny partner ju mal viackrát napadnúť.

„Sivlia bola s Braňom tehotná. Po viacerých fyzickch ublíženiach, ale radšej išla na interrupciu,” uviedol vtedy zdroj spomínaného týždenníka. Bystriansky sa k týmto šokujúcicm správam nevyjadril, ale ani ich nijako nevyvrátil. 

Silvia Šuvadová nemá na vzťah s Brańom Bystrianským najlepšie spomienky.
Zobraziť galériu (10)
Silvia Šuvadová nemá na vzťah s Brańom Bystrianským najlepšie spomienky.
 

Viac o téme: Silvia Šuvadová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu