Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Náhla smrť na svadbe: Tackleberryho z Policajnej akadémie zradilo srdce!

David Graf Zobraziť galériu (3)
David Graf (Zdroj: Warner Bros.)

LOS ANGELES - Eugene Tackleberry z Policajnej akadémie je nezabudnuteľnou postavou. Jeho predstaviteľ, herec David Graf, sa však dožil len 50 rokov, zomrel krátko pred svojimi narodeninami.

David Graf sa narodil 16. apríla 1950. Venoval sa štúdiu divadelného umenia, no kvôli hereckej kariére z univerzity odišiel. 

Galéria: David Graf

Na začiatku kariéry bral malé úlohy v seriáloch, objavil sa napríklad v projekte M*A*S*H. Jeho filmovým debutom bola dráma Four Friends z roku 1981. Od roku 1984 bol súčasťou série Policajná akadémia, kde stvárnil milovníka zbraní Eugena Tackleberryho. 

Policajná akadémia (Zdroj: Warner Bros.)

David Graf
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Warner Bros.)

Policajta si zahral aj v komediálnych seriáloch Seinfeld a Family Matters. Objavil sa aj v populárnom Star Treku a niekoľkých epizódach Krok za krokom. 

V roku 1983 sa David oženil s kolegyňou Kathryn MacDonald, ktorá si zahrala malú rolu aj v Policajnej akadémii. Je herečka, ale aj scenáristka.  

Práve s manželkou a dvomi synmi sa herec v roku 2001 vybral na svadbu svojho švagra, kde náhle dostal infarkt. Zomrel 7. apríla 2001, len 9 dní pred svojimi 51. narodeninami. 

David Graf
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Not the Network Company)

Viac o téme: David Graf
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu