Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Lásky slovenskej hokejovej legendy: Ženu mu zabil vírus, kvôli frajerke skončil za mrežami!

Vincent Lukáč Zobraziť galériu (4)
Vincent Lukáč (Zdroj: SITA/Jozef Jakubčo)

KOŠICE - Meno dnešného oslávenca - Vincenta Lukáča je Slovákom veľmi dobre známe. 67-ročný Košičan patrí medzi hokejové legendy a svojho času pôsobil ako politik. A hoci sa narodil v deň Sv. Valentína, čo sa týka jeho súkromia a lásky, nebolo to vždy ružové.

Vincent Lukáč sa narodil 14. februára 1954 v Košiciach. Hokeju sa venovali aj jeho bratia Imrich a Jozef. V bývalej česko-slovenskej hokejovej lige hral 13. sezón za VSŽ Košice. Neskôr pôsobil v Čechách, Nemecku, Rakúsku a vo Veľkej Británii.      

Našu krajinu reprezentoval na 146 stretnutiach, kde strelil 70 gólov. Je dvojnásobným majstrom sveta (1977 a 1985) a držiteľom strieborných medailí z MS v rokoch 1982 a 1983. Hokeju sa neskôr venoval aj ako tréner. V roku 2004 bol uvedený do Siene slávy slovenského hokeja.

Vinco Lukáč patrí medzi legendy slovenského hokeja.
Zobraziť galériu (4)
Vinco Lukáč patrí medzi legendy slovenského hokeja.  (Zdroj: SITA/Jožo Jarošík)

V roku 2010 sa Vincent Lukáč stal poslancom NR SR za stranu SNS.

Úspešný hokejista bol dlhé roky ženatý. Manželka Eva mu porodila dcéru Lenku a syna Vincenta. Pár dní pred Vianocami v roku 2009 však zomrela na zápal pľúc. Ochorenie skomplikoval vírus H1N1.

Vinco sa nikdy netajil tým, že má na ženy slabosť. Po manželkinej smrti tvoril pár s istou Kamilou, čo označil sa veľký omyl. V roku 2017 sa zamiloval do o 20 rokov mladšej Natálie. V septembri 2019 boli médiá plné toho, že Lukáč skončil v cele predbežného zadržania. S milenkou sa totiž pohádali a keďže sa jej mal nebezpečne vyhrážať, zavolala na neho policajnú hliadku. Dvojica si napokon všetko vysvetlila a kríza bola zažehnaná.

Priateľka Vincenta Lukáča - Natália je od neho o 20 rokov mladšia.
Zobraziť galériu (4)
Priateľka Vincenta Lukáča - Natália je od neho o 20 rokov mladšia.  (Zdroj: Facebook N.O.)

Viac o téme: Vincent Lukáč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu