Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Doktorka Quinnová má 70: Vyzerá brutálne... Aj v plavkách!

Jane Seymour Zobraziť galériu (5)
Jane Seymour (Zdroj: cbs)

MALIBU - Od čias, kedy stvárnila Bond Girl, ubehlo už takmer 50 rokov a od prvých častí seriálu Doktorka Quinnová takmer 30. Napriek tomu herečka Jane Seymour vyzerá stále výborne. Aj vo veku 70 rokov.

Jane Seymour sa narodila 15. februára 1951 ako Joyce Penelope Wilhelmina Frankenberg. Pseudonym si požičala od anglickej kráľovnej, manželke kráľa henryho VIII. 

Galéria: Jane Seymour

Vo filmoch začala hrať na prelome 60. a 70. rokov. V roku 1973 získala rolu v bondovke Žiť a nechať zomrieť po boku Rogera Moora. 

Jane Seymour a Roger
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: MGM)

jej najznámejšou rolou je ale lekárka v seriáli Doktorka Quinnová. Okrem toho sa objavila v počinoch ako Sindibád a Tygrie oči, Fantóm opery, Jack Rozparovač, Francúzska revolúcia, Včerajšie deti, Ako uloviť družičku, Ako dostať deda z domu. Hosťovala napríklad v seriáloch Dharma a Greg, Smallville, Ako som spoznal vašu matku. 

Jane Seymour
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: CBS)

Jane Seymour je štyrikrát rozvedená. O záujem mužov však isto nemá núdzu, hoci dnes oslavuje 70 rokov. vyzerá totiž výborne a ešte v roku 2018 pózovala pre Playboy. Bolo to jej tretie fotenie pre tento pánsky magazín a zatiaľ je najstaršou ženou, ktorá sa v ňom objavila. 

Hoci na jej tvári už badať nejaké vrásky, Jane vyzerá skvelo a skutočný vek by jej hádal asi málokto. Stále jej to sekne aj v plavkách. 

Doktorka Quinnová má 70:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram JS)

Doktorka Quinnová má 70:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram JS)

 

Viac o téme: Jane Seymour
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu