Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pred kamerami a doma: Aha, ako teraz vyzerá prísna šéfka z Dr. Housa

Lisa Edelstein Zobraziť galériu (3)
Lisa Edelstein (Zdroj: Bravo!)

LOS ANGELES - Herečka Lisa Edelstein stvárňovala v seriáli Dr. House prísnu šéfku excentrického lekára. Pred kamerami vždy dokonale upravená, ale bežne ne

Lisa Edelstein sa narodila 21. mája 1966. Ako 18-ročná sa presťahovala z Bostonu do New Yorku, aby mohla študovať divadelné umenie. S hraním vo filmoch a seriáloch potom začala v 90. rokoch minulého storočia. 

Galéria: Lisa Edelstein

Objavila sa vo filmoch ako Kňaz, rabín a blondínka, Tak dobre, ako sa len dá či Po čom ženy túžia. Vidieť ju mohli fanúšikovia seriálov Frasier, Pohotovosť, Ally McBealová, Dobrý doktor či Kominského metóda. U nás je ale najznámejšia ako Lisa Cuddyová zo seriálu Dr. House. 

Hrala tam až sedem sezón. Skončila preto, lebo pred natáčaním ôsmej série jej navrhli zníženie platu. Niektorí herci nové podmienky akceptovali, Lisa nie. V seriáli pritom účinkovala od úplného začiatku.

Pred kamerami a doma:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: nbc)

Hoci pred kamerami je vždy dokonale upravená, v súkromí si na takýto výzor nepotrpí. Lisa bez problémov zásobuje fanúšikov svojimi prirodzenými zábermi a najmä teraz, v čase pandémie koronavírusu. 

Nedávno zverejnila záber bez mejkapu po cvičení, pri ktorom priznala, že už ani netuší, koľký deň je v domácej izolácii. „Sme vďační za pevné zdravie, veľmi jemnú nudu, Jillian Michaels (ktorá nám denne nakopáva zadky) a prístup k čerstvej zelenine. Dúfam, že to všetci zvládate,” prihovorila sa fanúšikom. 

Lisa Edelstein
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram LE)

K narodeninám dostala okrem iného od manžela ako darček aj to, že sa presunuli k moru. „Manžel nás presídlil do plážového domu počas môjho narodeninového týždňa,” ozvala sa najnovšie z Kalifornie. 

Viac o téme: Lisa Edelstein
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu