Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Kariéra Mirky Almásy v Markíze: Job jej vybavila táto žena!

Miroslava Almásy Zobraziť galériu (3)
Miroslava Almásy (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - V pravom čase na správnom mieste! Mirka Almásy pôsobí v Markíze už dlhých 20 rokov. Na pozíciu sa pritom dostala vďaka veľkej náhode. Keď v televíznej súťaži povedala Ivete Malachovskej, že je dlhodobo nezamestnaná, tá skonštatovala, že by to blondínke pristalo aj na televíznej obrazovke.

Miroslava Almásy sa narodila 19. mája 1974. Bola členkou súboru Lúčnica a vyštudovala učiteľstvo pre prvý stupeň základných škôl. Nikdy však ako učiteľka nepracovala, po škole bola dlhšie nezamestnaná. Po troch rokoch márneho hľadania práce prišla súťažiť do šou Zlatá baňa. 

Galéria: Miroslava Almásy

Tú moderovala Iveta Malachovská, ktorej bola blondínka evidentne sympatická, pretože nadhodila, že Mirka by sa možno mohla venovať aj televíznej práci. Nakoniec sa záznam dostal ku kompetentným a Mirka, vtedy ešte Majerčíková, dostala prácu rosničky. 

Kariéra Mirky Almásy v
Zobraziť galériu (3)

Ona sama v minulosti uviedla, že na konkurz ani nešla ísť a necítila sa na to, aby sa ľuďom prihovárala cez obrazovku. Kamarátky ju však prehovorili a oplatilo sa skúsiť šťastie. Aktuálne je Mirka po 20 rokoch strávených v televízii najdlhšie slúžiacou rosničkou, aj keď si na istý čas odskočila do Telerána. 

Z rannej relácie odišla, keďže otehotnela, a neskôr sa vrátila na obraz opäť ako rosnička. Mirka Almásy je mamou dvoch synov. Manžela Ľuboša spoznala cez kamarátku v reštaurácii pri Novej scéne.  

Kariéra Mirky Almásy v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Miroslava Almásy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu