Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Skrúcaného „rušný“ milostný život: 3 svadby a dieťa v 60-ke!

Štefan Skrúcaný Zobraziť galériu (3)
Štefan Skrúcaný

BRATISLAVA - Štefan Skrúcaný bol 22 rokov ženatý s kolegyňou Zuzanou Tlučkovou. Tá však bola už jeho druhou manželkou. Po afére s mladou Dominikou Lukáčovou nakoniec zakotvil v náručí dlhoročnej kamarátky Eriky Judínyovej, vďaka ktorej sa po štvrtý raz stane otcom krátko po 60-ke.

Štefan Skrúcaný sa narodil 27. marca 1960. V rámci štúdia sa najprv zameral na Stavebnú fakultu STU, neskôr ale vyštudoval herectvo na VŠMU. Už počas školy so spolužiakmi vytvorili kabaretnú skupinu, ktorá mala v repertoári aj populárnu Fujarovú šou. 

Galéria: Štefan Skrúcaný

Skrúcaného „rušný“ milostný život:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTVS)

Spolu s Mirom Nogom vytvoril dvojicu známu politickou satirou, v programoch spolu s nimi vystupovali aj Stano Radič, Jaro Filip, Rasťo Piško či Zuzana Tlučková. Práve s ňou prežil 22 rokov v manželstve, z ktorého vzišli dvaja synovia, Tomáš a Lukáš. Z predchádzajúceho vzťahu s exmanželkou Darinou Wolfovou má zas dcéru Lindu. 

A teraz je na ceste ďalší potomok. Skrúcaný očakáva prírastok aj so svojou treťou manželkou, markizáčkou Erikou Judínyovou. Rodičmi by sa podľa odhadov mali stať už v máji alebo júni. Dvojica sa zosobášila v apríli 2015. 

Skrúcaného „rušný“ milostný život:
Zobraziť galériu (3)

Galéria: Štefan Skrúcaný a Erika Judínyová

 

Štefan Skrúcaný je známy z filmov Plavčík a Vratko či Anička Jurkovičová a zahral si aj v snímke Cuky Luky Film. Účinkoval v seriáloch Alžbetin dvor, Panelák a Horná Dolná. 

 

Viac o téme: Štefan Skrúcaný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu